Videó: Melyik pályát vennék ki a profik a map poolból?

Videó: Melyik pályát vennék ki a profik a map poolból?

Az ELEAGUE Premieren megkérdezték a játékosokat, hogy melyik pályától szabadulnának meg a legszívesebben Dust 2 érkezésével.

A Major után várhatóan visszakerül az aktív versenypályák közé Dust 2, melynek a felújítása addigra minden bizonnyal befejeződik. Bár a pályát már kiadták a bétában, apró változásokat leszámítva leginkább csak a látvány frissült az elmúlt 8 hónap alatt.

Így változott meg Dust 2

Megnéztük, hogy milyen újdonságok vannak a pályán, és milyen különbségekre kell figyelni.

Viszont az érkezése most már borítékolható, ami azt jelenti, hogy februártól ezt a pályát kell majd nyüstölni a profiknak valamelyik, jelenleg is bennlévő helyett. Ennek kapcsán a DBLTAP stábja meg is kérdezte a profi játékosokat az ELEAGUE Premier alatt, hogy ők mégis melyiktől búcsúznának a legszívesebben. Az alábbi videóban, angol nyelven, megtekinthetitek a válaszokat, viszont alatta kigyűjtöttük nektek őket a könnyebb értelmezhetőség jegyében.

Ez azt jelenti, hogy a 11 megkérdezettből 7-en Cobblestone-tól, 6-an Nuke-tól és 3-an Cache-től szabadulnának meg. Előbbivel az a legnagyobb gond, hogy unalmas, mind nézőként, mind játékosként. Cache-t a T oldalisága miatt nem kedvelik annyira, Nuke pedig Nuke. Egyszerűen túlzottan eltér a többi pálya felépítésétől és emiatt nehéz egy 7 pályás map pool kialakítása a csapatoknak, mert nem könnyű adaptálni ugyanazokat a trükköket rá, amik máshol beváltak.

Persze a vélemények árnyalására érdemes hozzáfűzni, hogy a Cloud9 megkérdezettjei közül hárman kitennék Nuke-ot, aminek biztos nem ad semmilyen alapot, hogy egyáltalán nem játsszák és a teljes fennállásuk alatt (2014 óta) összesen 17(!!!) alkalommal mentek az atomerőműhöz lövöldözni. Viszont az Astralis sem elégedett vele. Azonban Cbble lehet a végső befutó, mert az unalom a nézők számára bosszantóbb, és ezt valószínűleg a Valve is látja. De ki tudja, mi lesz még februárig.

Borítókép: DBLTAP

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!