A világ legjobb Clash Royale játékosai idén Londonban csapnak össze

A világ legjobb Clash Royale játékosai idén Londonban csapnak össze

A Crown Championship-re a világ minden tájáról 28 millióan jelentkeztek de a végső harcban már csak maroknyi játékos vesz majd részt.

Megvan a hivatalos időpont, 2017 december 3-án kerül megrendezésre az idei Crown Championship bajnokság. Mégpedig itt Európában, a londoni Copper Box Arena falal között gyűlnek majd össze a legjobbak.

A bajnokságra persze limitált helyek vannak, összesen tizenhat játékos kap majd lehetőséget, hogy elhódítsa a legjobbnak járó Arany Koronát és megszerezze a 150.000 dolláros fődíjat. Persze a többieknek is van miért küzdenie, hiszen verseny összdíjazása 400.000 dollár. Ha valaki van olyan szerencsés helyzetben, hogy lehetősége van kimenni, akkor annak 40 eurót kell fizetnie és van egy megkötés, el kell érni a 16 éves korhatárt is. Persze ha valaki nem tud éppen akkor kiutazni az angol fővárosba, akkor a következő csatornán követheti a versenyt, ha éppen kedve van. Mindenképpen csak ajánlani tudom, hiszen a két kommentátor iszonyatosan rá szokott pörögni a dologra és ha Surgical Goblin vagy Berin is versenyben van, amire még bőven van esély, akkor nagyon érdekes játékok is össze szoktak jönni.

Élő videó megtekintése innen: ClashRoyale – www.twitch.tv

Egyelőre tehát még csak az időpont van meg és persze a helyszín, sajnos a versenyig még egy hónapot kell várni. De addig is itt van a tavaszi szezonból két videó a két legjobb játékosról. Reméljük, hogy december elején is ilyen játékokat látunk majd.

Az EU legjobbja, Surgical Goblin

Az NA legjobbja, Oxalate

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!