Nagyon szoros meccsek az EPL tegnapi napján

Nagyon szoros meccsek az EPL tegnapi napján

Talán a valaha volt legizgalmasabb játéknapnak lehettünk szemtanúi, ugyanis 6 OT-t is láthattunk.

Eddig még sosem csalódtunk az ESL Pro League-ben. Ez tegnap se történt másképp, ugyanis a csapatok megint tudtak nekünk meglepetéseket és izgalmas perceket okozni. Nézzük is meg, mi történt tegnap.

Dániába megy az ESL Pro League!

DeKay értesülései szerint a következő szezon döntőjét Dániában tartják meg.

Kezdjük az európai mérkőzésekkel:

G2 1:1 BIG (14:16 ; 16:12)

A játéknap első pályája Cbble volt, aminek az első félideje eléggé kiegyenlített volt. 5-4-ig ment az adok-kapok, viszont a félidő végére a franciák szerezték meg az előnyt, 9-6. A második játékrészt viszont a németek kezdték jobban és egyhuzamban 5 kört hoztak. Ez után még tudott hozni pár kört a francia ötös, viszont a végén egy szoros küzdelem során a BIG győzedelmeskedett 16-14-re.

A második pálya Overpass volt, aminek az első félideje kísértetiesen hasonlított az első pályáéhoz. Ismét kiegyenlített küzdelem volt, de végül a G2 szerzett előnyt, 9-6. A második félidő is hasonlóan kezdődött, mint az előző, de végül itt jobbnak bizonyult a francia ötös, így ezt a pályát ők nyerték 16-12-re.

Na'Vi 1:1 North (8:16 ; 19:17)

A mostanában hullámvölgybe került Na'Vi a tehetségekkel teletűzdelt dánokat fogadta. Az első pályán, ami Overpass volt, sokkal jobban kezdett a North. Egy 10-5-ös félidő után már sok dolguk nem akadt, csak elhozni az utolsó 6 kört. A Na'Vi próbált felállni, de ez semmire sem volt elég, így a végeredmény 16-8 lett a dánok javára.

Nuke jóval szorosabbra sikeredett. Az első félidő az adok-kapokról szólt, amit végül a North tudott megnyerni 9-6-ra. A második játékrészben jobban kezdett a Na'Vi, de ennek ellenére a North eljutott a meccspontig is. Itt megálljt parancsolt a Na'Vi és kiegyenlítettek. Következett a hosszabbítás, ahol s1mple vezetésével a Na'Vi bizonyult jobbnak és így ők nyerték a mérkőzést, 19-17.

GODSENT 1:1 NiP (16:19 ; 14:16)

Nagyon kiegyenlített küzdelmet láthattunk. Az első félidőben 9-3-ra elhúzott a NiP, viszont itt még visszajött a másik svéd alakulat. A második félidőben egyből 7 kört hoztak az Isten küldöttjei, majdnem megszerezve a meccspontot. Ezt követően a NiP felállt és végül 15-15 lett a vége, így következett a hosszabbítás. Ott simán jobbnak bizonyultak GeT_RiGhT-ék és így az első pálya az övéké lett, 19-16.

A második pálya Cbble volt. Nagyon szoros meccs volt, mindkettő félidő az adok-kapokról szólt. Az első játékrészt végül a NiP nyerte 8-7-re. A második félidőben is ők kezdtek jobban és egészen 14-13-ig meneteltek, de innentől jobb volt a GODSENT és 16-14-re ők nyertek.

LDLC 2:0 mouz (16:11 ; 16:12)

A mouz nem volt túl szerencsés helyzetben, ugyanis az egyik legtehetségesebb játékosuk ropz nem tudott játszani. Infernon kezdtek a felek, aminek az első félidejében a franciák voltak a jobbak, 9-6. A második játékrészben is ők húztak el, egészen 14-9-ig. Itt még 2 kört valahogy talált a mouz, de ez szinte semmire nem volt elég és így az első pályát az LDLC nyerte, 16-11.

Cache volt a második pálya, ahol már kicsit erősebb félidővel nyitott az LDLC. Szinte alig volt játékban a mouz és így az első félidő 10-5 lett a franciák javára. A második játékrész elején még egyenlített a mouz, 10-10. Viszont innentől kezdve már csak kettő kört tudtak hozni hattal szemben és így ezt a pályát is a franciák nyerték 16-12-re.

Következzenek az észak-amerikai eredmények:

Team Liquid 2:0 Splyce (16:3 ; 19:17)

Az első pályán a Splyce le lett mosva a pályáról. Brutál erős 12-3-as első félidőt villantott a Liquid, ami után már igazából semmi dolguk nem volt. Hoztak 4 kört nulla ellenében, így az első pálya nagyon simán megvolt nekik, 16-3.

Trainen rendezett visszavágó már jóval szorosabbra sikerült. Az első félidőben itt is a Liquid volt a jobb, viszont itt már visszatudott jönni a Splyce a meccsbe. 9-6 után 14-11-re is vezetett már a Splyce, de a Liquidnek erre is volt válasza így a hosszabbítás döntött. A Liquid jobbnak bizonyult itt is és így 19-17-re a második meccset is bezsebelték.

NRG 0:2 compLexity (13:16 ; 22:19)

Talán a nap egyik legizgalmasabb mérkőzése volt ez. Először Infernon mérték össze tudásukat a csapatok, itt az NRG kezdett jobban, 9-6. A második félidőben viszont lehengerlő teljesítményt mutatott a coL és egyből 7 kört hoztak. Ezt követően még háromszor tudta megállítani a támadást az NRG csapata, de ez csak egy szebb eredményre volt elég, a coL befejezte a meccset, 16-13.

Cbble még ennél is szorosabbra sikeredett. Mint két félidő az adok-kapokról szólt, az elsőt az NRG nyerte 8-7-re, míg a másodikat a coL, így következett a hosszabbítás. Végig kiegyenlített volt a küzdelem, de úgy tűnt, hogy az NRG belefáradt a nagy meccsbe és végül ezt a meccset is a coL nyerte 22-19-re. 

Cloud9 1:1 Renegades (16:7 ; 11:16)

Az első map Mirage volt. A Renegades nyitott jobban, ugyanis gyorsan elhúztak 5-0-ra. Viszont itt egy fordulópont következett be és a C9 megállíthatatlannak tűnt. 9-6-ra nyerték meg az első félidőt. A pisztolykört elhozta a Renegades, így szerezték meg a hetedik pontjukat, viszont ezt követően a C9 már nem babrált, beállította a 16-7-es végeredményt.

Cobblestone-on viszont a REN bizonyult jobbnak. A támadó oldalon 10 kört tudtak hozni, ami egy elég szép félidőt jelent. A második félidőben próbált felállni a C9 a semmiből, viszont ez csak szépítésre volt elég, a Renegades legyőzte tarik együttesét, 16-11.

CLG 2:0 Rogue (16:13 ; 16:10)

Talán a játéknap legnagyobb comebackjét láthattuk ezen a mérkőzésen. Miragen kezdtek a csapatok, aminek az első félidejét nagyon magabiztosan 12-3-re nyert meg a Rogue. Ezt követően szinte már semmi esélye nem maradt a CLG-nek, legalábbis sokan ezt hitték. Végül a CLG a sírból is felállt és agyonverte a Rogue-t a második félidőben, mindössze egy kört hagytak nekik, így egy óriási comeback után az első pálya a CLG-é lett 16-13.

Inferno első félideje már egy kicsit szorosabbra sikerült. 8-7-re nyerte ezt a CLG. A második félidő elején egyből elhúztak 14-7-re, ahol még tudott 3 kört hozni a Rogue, viszont ezután a CLG beállította a végeredményt, 16-10. 

Összességében egy eléggé izgalmas napot tudhatunk magunk mögött, de a mairól se feledkezzünk meg, ugyanis DeadFox együttese a dán Astralis ellen lép pályára.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!