Mától mindenki számára elérhető az új Dust2!

Mától mindenki számára elérhető az új Dust2!

Nincs többé béta-only, lehet nyomni az MM-et!

Hosszú hónapokat követő várakozás után, végre mindenki számára elérhető az átalakított, felújított Dust2! Mi magunk is számos cikkben írtunk a témáról, ha idáig egyáltalán nem foglalkoztatok volna ezzel, akkor most itt bepótolhattok mindent:

Így változott meg Dust 2

Ma hajnalban napvilágot látott a felújított Dust 2, mely lehengerlő látványa ellenére nagy játékmechanikai változáson nem ment keresztül az elmúlt fél év során. Azonban azok a kis különbségek, melyek az előző változathoz képest történtek, együttesen már igenis befolyásolják majd a pálya működését és a rajta folyó játékot.

A Valve célja a frissítéssel többek között az volt, hogy javítson a játékosláthatóságon, a pályán való mozgáson (pl. a fedezékek használatán), valamint, hogy a többi, modern pályához igazítsa a látványvilágot. Ez utóbbi szerintünk maximálisan sikerült, elképesztően jó és alapos munkát végeztek a fejlesztők e tekintetben. Ezen az oldalon is meg tudtok nézni jó néhány "előtte-utána képet", hogy közvetlenül lássátok a változást. A Valve ráadásul a hírhedt Elite Crew-t is modernizálta, hogy passzoljon a felújított pályadizájnhoz:

Kép: Counter-Strike.net

Dust2 mostantól minden CS:GO játékos számára szabadon elérhető és újra játszható, szóval tessék ízlelgetni, próbálgatni, aztán mondjátok el itt kommentben, vagy a Facebook oldalunkon a tapasztalataitokat! Arról még egyelőre nincs információ, hogy mikor kerül vissza az aktív versenypályák közé a CS egyik legnagyobb ikonja.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!