Bajban a HR, pedig ma este az Astralis-szal néznek szembe!

Bajban a HR, pedig ma este az Astralis-szal néznek szembe!

Embercsere az utolsó pillanatban, ráadásul nem is akárkit veszít el a HR csapata!

A HLTV-n és az ESL Pro League oldalán is Zero-t stand-in-ként tüntették fel, míg egy új nevet láthatunk az induló ötösben, az ex-5POWER játékost, az észt származású fejtZ-et. DeadFox-nak nem ismeretlen fejtZ neve, anno a 2016-os E-frag által szervezett világbajnokságon csaptak össze. Ma este 7-től pedig csapattársként küzdhetnek meg az Astralis ellen. Mondanom sem kell, hogy milyen rosszkor jött ez a váltás. Jelenleg minden pontra szüksége van a HR-nek, és egy ilyen kényszerű csere sosem jó előjel.

Miért vészjósló ez a csere? Először is azért, mert még 8 darab lejátszott pályán kell bizonyítania a HR-nek, amiből kettőre ma kerül sor, és a bent maradáshoz legalább a Godsent-et és/vagy a mouz-t meg kéne verni. Jelenleg 8-0-2-8-as statisztikával bírnak (győzelem - hosszabbításos győzelem - hosszabbításos vereség - sima vereség), így 26 ponttal a kilencedik helyen állnak DeadFox-ék. Ha 3 helyet lecsúsznak, akkor már Relegation meccset kell játszaniuk a hetedik szezonba való bennmaradásért. Az Astralis egyértelműen nagy falat, ezért sem számolom őket a biztos győzelmek közé, bár tudjuk, hogy a FaZe-ről is ezt hittük, aztán 2-0-t kaptak Bencééktől. Ezen kívül még a G2-val néznek majd szembe, akiknek szintén minden győzelemre szükségük lesz, hiszen jelenleg kieső helyen állnak, így arra sem számíthatunk, hogy ők "eladnák" a meccsüket a HR ellen.

UPTADE: Zero így nyilatkozott a visszalépéséről:

Miután oly sok selejtezőről kiestünk úgy tűnt, hogy változtatásra van szükségünk, és ez most én leszek. A CS a magabiztosságról szól és nekem ez az elmúlt időszakban egyre csak csökkent, ami kihatással volt a játékomra. Sok apróság is hátráltatott, például személyes dolgok és hogy a sulit is be kéne fejeznem. Egy újra kezdés sok mindent megváltoztathat. A legjobbakat kívánom a többieknek és köszönöm a sok támogatást

Az Esport1 kommentátorai nyomon fogják követni az Astralis elleni mérkőzésüket, ami 19 órától kezdődik! Ti se hagyjátok ki!

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!