Érdekes infografika az ELEAGUE Premierről!

Érdekes infografika az ELEAGUE Premierről!

Dán győzelemmel zárult az idei ELEAGUE verseny, viszont hoztunk nektek néhány érdekes statisztikát a versenyről.

Ugye, ahogyan arról már beszámoltunk az ELEAGUE Premier idei kiírását az összevásárolt szupercsapat a FaZe nyerte. Viszont a G2 jóvoltából most pár érdekes statisztikára is bukkantunk, amit természetesen elhoztunk nektek.

A FaZe elképesztő comeback-kel győzte le a dánokat az ELEAGUE Premier döntőjében

Véget ért az ELEAGUE Premier, és érvényesült a papírforma a döntőben is.

47 pálya lett lejátszva, a legtöbbet pedig Mirage-on rendezték. A két oldal (T-CT) közti differencia legjobban Cache-n jelent meg, ugyanis 72%-ban a CT-k, 27%-ban a T-k nyertek. Összesen kilenc darab ACE-t láthattunk a versenyen, a legtöbb a Cobble-n történt. Érdekes, hogy a legjobb ratinggel rendelkező játékos RpK lett, az MVP rain csak a második. RpK eszméletlen formában volt, ugyanis ő sebezte a legtöbbet körönként, valamint ő osztotta ki a legtobb HS-t is. 

A döntőről is pár szó: A csapat átlaga a FaZe-nak 1.23, míg a dánoknak csak 0.84. A legtöbb gyilkosságot karrigan gyűjtötte be, számszerint 43-at. A legtöbb AWP killje GuardiaN-nak lett, míg a legtöbbet rain sebezte.

Egy kicsit viccesebbre is vette a képet a G2, ugyanis olyan pillanatokat is raktak bele, aminek nem volt köze a versenyhez. Ilyen például, amikor az Irma hurrikán kicsit lebontja Anders házának egy részét, miközben Skype-on beszéltek vele. 

Ti mit gondoltok a versenyről?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!