Zseniális, statisztikákkal foglalkozó CSGO weboldal készült

Zseniális, statisztikákkal foglalkozó CSGO weboldal készült

Sokszor csak kép formájában kapjuk meg a statokat egy-egy játékosról vagy csapatról, viszont ennek az oldalnak a segítségével már bármelyik pillanatban hozzájuthatunk.

Sokszor csak böngészünk, keresgetünk infografikák, vagy éppen statisztikák között. Viszont, most érkezett egy weboldal, ami nem csak a mi, hanem egy átlag játékos, vagy néző helyzetét is megkönnyítheti. 

Érdekes infógrafika az ELEAGUE Premierről!

Dán győzelemmel zárult az idei ELEAGUE verseny, viszont hoztunk nektek néhány érdekes statisztikát a versenyről.

Jon egy átlagos Reddit felhasználó, elkészítette az Insight.gg weboldalt. A főoldalon egy nagy CSGO logó vár ránk, amit kiválasztva az oldal elnavigál ennek a játéknak a részlegére. Ezt követően felület felajánlja nekünk csapatokat és játékosokat, valamint néhány nemrég lezajlott mérkőzést. 

Ha egy csapatot kiválasztunk, akkor ez a látvány fogad majd minket, ahol sok-sok érdekes statisztikát láthatunk.

Láthatjuk azt, hogy az adott játékosok, illetve csapatok az elmúlt meccseikből mennyit nyertek meg, valamint azt, hogy melyik pályákon voltak a legeredményesebbek. Ezen kívül körökre lebontva is láthatjuk, hogy mennyire voltak sikeresek. Ezen kívül még rengeteg opció közül is válogathatunk, mint például eco és fegyveres körök, vagy akár a pisztoly körök közül. 

Nézzük meg mit láthatunk akkor, hogy ha a Player fület választjuk.

Jól láthatjuk, hogy a kiválasztott játékos hány meccset, valamint hány kört játszott le és, hogy ezeken milyen statokat ért el. Az összes HS is ott van szám szerint lebontva, valamint az is, hogy ezeket a CT vagy a T oldalon szerezte-e. A piros betűs füleknél megtudjuk nézni, hogy a player hogyan teljesít pisztolykörökben, eco körökben, valamint a rendes, fegyveres körökben is. 

Bár rengeteg munka van mindebben, még mindig sokat kell ezen dolgozni, hogy tökéletes legyen. Legfőképp a Játékos fülön szeretne fejleszteni a készítő, ugyanis úgy érzi, hogy ez egy kicsit üres. Természetesen nagyon nehéz egy ilyet kivitelezni, ugyanis rengeteg adatot kell egy élő oldalon tárolni. 

Zseniális oldal ez, és köszönjük még egyszer a fejlesztőnek, ugyanis nagyon sok ember dolgát könnyíti ez meg. Kíváncsian várjuk a folytatását, és reméljük sokat fog még ez fejlődni a közeljövőben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!