Két meccsen, összesen 5 kört vesztett a C9 Denverben

Két meccsen, összesen 5 kört vesztett a C9 Denverben

Nagyban zajlik a denveri DH, ahol a C9 hadat üzent ellenfeleinek, nem alaptalanul!

Tegnap lezajlott a DH Denver első napja, ahol a BIG és a C9 végzett csoportelsőként. Igen sima első napot láthattunk, melyet ez a két csapat végig dominálni tudott. Ezzel pedig megmutatták, hogy miért is ők a torna favoritjai. 

Még a verseny előtt nyilatkozta azt a C9 játékosa, Stewie2K, hogy mindenkinek félnie kell tőlük. Ezt be is bizonyították, ugyanis az első két meccsükön mindössze 5 kört veszítettek! Stewie egyénileg is megmutatta, hogy mit tud, ugyanis 2.24-es ratinggel zárta a napot. 

Először a Tempo Stormmal mérkőztek meg, ahol egy domináns, 11-4-es félidő után, simán hoztak 5 kört, és meg is nyerték az első meccsüket, 16-4-re. A Renegades elleni mérkőzésük még ennél is könnyebb volt, ugyanis ők csak egyetlen egy kört tudtak hozni Stewie-ék ellen, 16-1 volt a találkozó a végén az eredményjelzőre írva.

A "B" jelű csoportban a német BIG bizonyult a legjobbnak, miután sikeresen legyőzték a mouz-t és az NRG-t. Az NRG elleni meccsük nem volt túl szoros, hiszen 11-4-gyel fordultak, amit követően csak az iskola köröket kellett hozniuk. Ezt meg is tettek, így a végeredmény 16-5 lett. A mousesports elleni meccsük egy fokkal szorosabb volt, még ha az elején nem is úgy tűnt. Az első félidőt nagyon simán, 13-2-re nyerte a BIG, de a mouz Train CT oldalán magára talált. Végül csak megszorongatni tudták a BIG-et, győzni már nem tudtak. A végeredmény 16-10 a BIG csapatának.

A BIG és a C9 már biztos továbbjutók, ma este pedig folytatódnak a küzdelmek, ahol kiderül, kik jutnak még tovább a holnapi elődöntőbe. Bár a Deadfox-szal felálló HellRaisers is kijutott Denverbe, végül vízumproblémák miatt nem utaztak el a versenyre, így az ő helyüket az LDLC kapta meg, akik jelenleg a csoportjuk utolsó helyén tanyáznak.

A versenyt angol nyelvű közvetítésen követhetitek ide kattintva, 18:00-tól!

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!