Újabb fejlemények az electronic - seized csere kapcsán

Újabb fejlemények az electronic - seized csere kapcsán

Ezúttal a HellRaisers volt CEO-ja árulkodott a cseréről!

Ritkaság számba megy, hogy egy igen valószínű pletykát olyan valaki erősít meg, aki a cég konkurenciájának dolgozott. Na, most valami ilyesmi történt. Ugyanis a HellRaisers előző ügyvezető vezérigazgatója, Maksym "Guunar" Bednarskyi, Twitteren adta ki az információkat!

Seized kiléphet a Na'Vi-ból?

Egy pletyka szerint ő maga kérte, hogy távozhasson a szervezettől.

Kezdésnek Guunar kiírta, hogy "electronic megy a Na'Vi-ba". Erre jött hooch, akivel szóváltásba kerültek, amelynek a végére nem csak az derült ki, amit Guunar eredetileg kiírt, hanem még egy apróság! Hooch jelenléte ezért is érdekes a beszélgetésben, mert megkérdőjelezte Guunart, aki erre visszavágott ezzel a megjegyzéssel:

A pletykában az is benne volt, hogy seized játszik a Flipsid3-dal a Major kvalifikáción?

Ha ez igaz, akkor valakinek biztosan távoznia kell a F3 soraiból, hogy helyet adjon seizednek. Na és vajon ki más lehetne az, mint electronic? A Na'Vi már arról beszél, hogy az ESL Pro League-ben a bent maradás a cél. Az a Na'Vi, akik playoff esélyesek voltak még hetekkel ezelőtt a kanyarban sincs már. Minden versenyen 0 a teljesítményük, s1mple képtelen egyedül lecarryzni minden meccset, ha 40-et lő már az sem elég nekik. Ezt pedig biztosan nem egy seizednél is gyengébb játékossal (1uke) fogják elérni. Tehát electronic-nak jönnie kell, nincs mese!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!