Végre lezárulni látszik az SK Saga

Végre lezárulni látszik az SK Saga

Boltz csak beugró, de felps szeretné otthagyni a csapatot.

Egy ideje már szóbeszéd tárgya volt az SK és felps közötti kapcsolat, ami az elején csak pletykának tűnt, de úgy néz ki Fallen megunta a dolgot és hosszú posztban jelezte, hogy Boltz csak beugró, és felps pedig távozni szeretne a csapatból.

Partindo para a Rússia disputar o campeonato da Epicenter. Felps na ultima semana pediu para se ausentar da equipe. Ele não vinha se sentindo bem no time e não estava conseguindo encontrar felicidade em estar jogando nesse momento conosco. Felps é um cara muito profissional e talentoso, fez tudo que pode para tentar transformar o seu jogo em algo que o time precisava. Isso naturalmente causou uma grande mudança para ele. Muitas pessoas injustamente criticavam o felps pelo seu desempenho mas eu não tenho absolutamente nada a criticar, fomos 5 vezes campeões juntos esse ano e ele foi fundamental nesse processo. Convidamos o Boltz para jogar esse torneio conosco mas ele ainda não é um jogador da SK. Continua sendo um player da immortals. Vocês ainda verão o felps jogando conosco em alguns torneios no ano, principalmente pelo fato de que o timing da saída do felps é péssimo e ele está lockado em algumas competições onde não podemos adicionar outro jogador. Então por enquanto é isso, desejo boa sorte pro felps nessa nova caminhada! Vamos em frente! Vlw galera

A post shared by Gabriel Toledo de Alcantara S. (@fallen) on

Tömören összefoglalva a posztot; felps kérte szeretett volna elmenni a csapattól, mert már nem érezte jól magát, és nem talált örömöt a játékban. Nem érdemel kritizálást, hiszen ötször nyertek meg nagyobb versenyt idén együtt, és ennek felps kulcsfigurája volt. Boltz pedig csak beugró és ebben az évben még többször látni fogjuk felps-et a csapat játékosaként, hiszen az időzítés nem a legjobb, ilyenkor már nem tudnak új játékost keresni.

Szóval úgy néz ki, hogy felps tényleg otthagyja a brazil szupercsapatot, de Boltz még mindig az Immortals-zal van, és még nem tudjuk, hogy ki lesz az ötödik játékosuk. Szomorú hír, hogy megbomlik ez a versenyeket sorra nyerő brazil ötös, de az eredmények az utóbbi időben nem jöttek, és felps sem érezte magát jól a gárdánál. Kíváncsian várjuk, hogy ki lesz az a játékos, aki megpróbálja pótolni a felps után hagyott űrt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!