Videó: Stewie tegnap magas szinteken nem viccelt

Videó: Stewie tegnap magas szinteken nem viccelt

Stewie2k-ről régóta tudjuk, hogy nagyon jól játszik, erre azonban tegnap este és ma hajnalban rátett még egy lapáttal.

Jake "Stewie2K" Yip neve valószínűleg elég sok embernek lesz ismerős. Ő a Cloud9 - Észak-Amerika egyik legjobb csapatának AWP-se és entry fraggere. Az ő szép megmozdulásaiból sem egy highlight videó készült, most viszont egy újabb szép darabot adhatunk hozzá.

A DreamHack denveri állomásán épp az elődöntőbe játszottak a mousesports csapatával, akik ellen már a döntő pályán voltak, Overpasson. Az állás 7:4, az észak-amerikaiak pedig a CT oldalon. Jön éppen az A támadás, ahol Stewie egy zsákmányolt AK-val próbál meg védekezni kisebb –inkább nagyobb– sikerekkel: az első embert lelövi WC-ben, majd a hosszúról érkező két játékost szépen lesprayeli, végül a maradék négy töltényéből odaragaszt egy hatalmas egygolyóst suNny-nak.

A pályát végül megnyerték a második hosszabbításban 22:18-ra, ezzel pedig a döntőbe jutottak, ahol a BIG ellen is helytálltak, akik ellen már pályát sem veszítettek, így ők lettek a DH Denver bajnokai is. Valószínűleg sokat számított nekik a hazai közönség, -no meg bejöttek a nyári igazolások is.

A Cloud9 lett Denver bajnoka! -összefoglaló

2-0-val küldték haza a németeket a nagy döntőben Stewie-ék!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!