Még lehet nevezni a PlayIT CS:GO versenyére!

Még lehet nevezni a PlayIT CS:GO versenyére!

Idén sem maradunk CS:GO nélkül a budapesti rendezvényen, az összdíjazás 200.000 Ft!

Mint ahogy azt már megszokhattuk, az ősz legnagyobb hazai gamer rendezvényén, a PlayIT-en az e-sport is hangsúlyos szerepet kap, a repertoárból pedig nem hiányozhat a CS:GO sem! A tavaszi rendezvényen az Ergotic és a n0rg csapata küzdött meg egymással a döntőben, a győztesnek járó 100.000 Ft-ot pedig végül az Ergotic ötöse nyerte meg. 

Az Ergotic emelhette fel a budapesti PlayIT CS:GO döntőjének kupáját

Lezajlott a budapesti PlayIT CS:GO döntője.

Az őszi PlayIT-re némileg átalakult a lebonyolítás, ugyanis lesznek meghívott csapatok, valamint lesz egy külön kvalifikáció is, amiből a végén kialakul egy négyes mezőny. A "felsőágról" az ICL szervezői által legjobbnak tartott csapatok közül ketten jutnak majd le a PlayIT-re. A hétcsapatos felsőágon szerepel a GameAgents, a nemrég oszlott Pixel, a Plague, a KOS, az N6, a need more DM és a ROG Warriors is, ők az ICL keretein belül küzdenek majd meg, a két legjobb pedig automatikusan kvalifikálja magát a PlayIT-re is.

A helyszíni döntő másik felét két online selejtező győztesei adják majd. Az egyik október 29-én, a másik november 5-én lesz, az elsőre ITT, a másodikon ITT tudtok nevezni. A november 18-19-én zajló PlayIT CS:GO versenyének összdíjazása több mint 200.000 Ft, amelyből az első 150 ezret, a második 50 ezret, míg a harmadik ajándékcsomagot vihet majd haza.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!