Így szerezz ingyen aranyat! 2. rész

Így szerezz ingyen aranyat! 2. rész

Vegyük sorra, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésünkre az aranyszerzésre! 

Hónapokkal ezelőtt összeszedtem, hogy melyek azok a versenyek, amikkel könnyedén aranyhoz juthatsz, de sok minden változott, amiről illik szót ejteni és szeretném kicsit bővíteni a palettát.

WoT - Így szerezz goldot

Scheff | 17/06/27 18:28 A Golden Leauge játékosok bevétele 20.000 arannyal egészül ki szezonként, de mindenki más törheti a fejét, hogy honnan szedje össze a havi prémiumra vagy épp kedvenc prémium tankjára a szükséges arany mennyiséget. Összeszedtük nektek, hogy milyen lehetőségek vannak az arany szerzésre jelenleg.

Összefoglaló

  • ESL, azaz Electronic Sports League
  • WG féle minikupák
  • FaceIT
  • WML, azaz WoT Magyar Liga
  • Wotinfo bajnokságok
  • CW, azaz Clan Wars
  • Pwnwin & Battle of Glory

ESL versenyek

Kezdjük egy rövid vérfrissítéssel. Először is fontos tudni, hogy az ESL-ből látszólag minden pénz eltűnt, így gyakorlatilag két bajnokságon lehet elindulni. Az egyik a Go4WoT, a másik pedig a Silver League.

Go4WoT

Alapverseny, ami évek óta heti rendszerességgel kerül megrendezésre. A heti bajnokságok főnyereménye 150€, míg a havi döntők nyereményalapja 660€. Ahogy láthatjátok ezeken a bajnokságokon arany nyeremény nincs, ellenben a heti versenyek nyereményéből 5.500 arany, míg a havi döntők nyereményéből 14.500 arany kijön fejenként.

Silver League

Ahhoz, hogy a Silver League-be bejuthass, le kell játszanod egy kvalifikációs bajnokságot. Ha bejutottál, akkor heti rendszerességű aranybevételre tehetsz szert. A top 5-8 csapat tagjai 250 aranyat, a top 4 pedig 1250 aranyat kapnak fejenként hetente.

WG-féle minikupák

Van 1on1, 2on2 és 3on3 kupa is, a díjazásuk pedig közel megegyezik. Ezek a bajnokságok hétköznaponként kerülnek megrendezésre, és ahhoz, hogy aranyat nyerhess legalább a top 16 közé kell jutnod. Minimum 100, maximum pedig 1600 aranyat szerezhettek, természetesen helyezéstől függően.

FaceIT

A FaceIT jelenleg a 4 óra hosszú ladderezésről szól, amin FaceIT pontokat lehet szerezni, amiből később aranyat vagy akár prémium tankot is vehettek. Egy 4 órás ladder végén a második helyezett játékos 500, az első pedig 1000 arany értékű FaceIT ponttal gazdagodik.

WoT Magyar Liga

A WML sokszor a FaceIT bajnokságokkal egybekövetve szervez versenyeket, amin pár száz aranyat nyerhettek, de ezenfelül offline rendezvényeken is jelen vannak, ahol a tét akár több ezer arany is lehet.

Wotinfo bajnokságok

Bár egyelőre nem beszélhetünk rendszeres versenyekről, de legutóbbi versenyükön, az I. Morphelo Bajnokságon fél millió forintot és 300.000 aranyat osztottak ki a nevező csapatok között. Ezen felül részt vehettek a wotinfo havi kampányain, ahol 2500 aranyat nyerhettek. Itt a legújabb.

Clan Wars

A Global Map-on területekért szállhattok harcba, amik jelentős aranyhozammal rendelkeznek és megtartásuk fix aranybevételt jelent a klán számára. A FAME például naponta ~18.000 aranyat szerez a CW-ből.

Pwnwin & Battle of Glory

Mindkét oldal meglehetősen egyedi rendszerrel működik, de alapkoncepciójuk a random csatás megmérettetés, azaz csak annyi dolgotok van, hogy csatlakoztok egy kihíváshoz, majd normál csatákat játszotok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.