ISSAA is megkapta a szerződését a HellRaiserstől

ISSAA is megkapta a szerződését a HellRaiserstől

Mégse igazolnak újabb játékost, a jordán fiatal közel két és fél hónap után kapta meg a végleges szerződését.

A HellRaisers is beszállt a nagy nyári forgatási lázba, aminek végül az lett az eredménye, hogy távozott a csapattól Martin "Styko" Styk és a kispadra (majd később kölcsönbe a TyLoo-hoz) került Vladyslav "bondik" Nechyporchuk. A helyükre az FPL-ből érkezett az utánpótlás két tehetséges fiatal, Özgür "woxic" Eker és Issa "ISSAA" Murad személyében. Itt nem álltak meg, nemrég a sikertelen próbálkozások után kispadra ültették Patrik "ZeroŽúdel-t, a helyére pedig újabb "ismeretlent", Kristjan "FejtZ" Allsaar-t igazoltak, ő jelenleg is próbaidőben van a csapatnál. 

A nyáron érkező párosból woxic már másfél hónapja megkapta a végleges szerződését, ISSAA azonban továbbra is a levegőben lógott, igaz, nem is volt olyan meggyőző a teljesítménye. Ez pedig találgatásokra adott okot, miszerint vagy nem vált be, és keresik már az utódját, vagy még nem biztosak a vezetők a döntésben. Utóbbi forgatókönyv játszódott le, hiszen két és fél hónap próbaidő után, néhány nappal a SL i-League Sanghaj előtt ISSAA is szerződést –ezúttal már véglegeset– kapott a szervezettől. Az ötösből tehát négy ember helye már fix, egyedül FejtZ van még kipróbálási fázisban, ő LAN versenyen pár nap múlva, Sanghajban debütálhat.

Vége woxic próbaididejének: Hivatalosan is leigazolta a HR

Lejárt woxic próbaideje szerződést kötött vele a HellRaisers. Ám ISSAA-ról nem mondható el ugyanez.

A jordán játékos a következő szavakkal kommentálta a szerződéskötést a szervezet hivatalos honlapjának:

"Nagyon boldog és büszke vagyok a HellRaisers-nél való játékra, érdekes emberekkel játszhatok együtt, izgatottan várom a jövőt. Ez olyan, mint amikor sok munka után valóra válik az álom, és ennél csak többet fogok dolgozni a jövőben. Biztos vagyok benne, hogy közösen a HellRaisers-szel el tudunk jutni a csúcsra, szeretném velük folytatni a jövőben."

A szervezet CEO-ja pedig így nyilatkozott:

"Örömmel tájékoztatok mindenkit arról, hogy a mai naptól ISSAA a csapatunk hivatásos játékosa. A jordán játékos stand-inként elég jól teljesített ahhoz, hogy bebizonyítsa, készen áll a kemény munkára a célok elérésének érdekében. Biztos vagyok benne, hogy az IGL-lel, az edzővel és az elemzővel ígéretes jövőnek néz elébe.

A HellRaisers felállása tehát a következőképp néz ki:

  • Kirill "ANGE1" Karasiow
  • Bence "DeadFox" Böröcz
  • Özgür "woxic" Eker
  • Issa "ISSAA" Murad
  • Kristjan "FejtZ" Allsaar (stand-in)
  • Ivan "Johnta" Shevcov (edző)
  • Patrik "Zero" Žúdel (kispadon, inaktív)
  • Vladyslav "bondik" Nechyporchuk (kölcsönben a TyLoo-nál)

Három új játékossal építkezik jelenleg a HellRaisers, időre lesz szükségük, míg egy összeszokott csapat válik belőlük, így Majorön biztos, hogy nem látjuk őket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!