Győzelemmel kezdett a HellRaisers az SL i-Leagueben

Győzelemmel kezdett a HellRaisers az SL i-Leagueben

BnTeT kikerült a kórházból, így letudták játszani a tegnap elmaradt meccset.

A tegnapi nap során jött a hír, hogy a TyLoo indonéz játékosa; BnTeT allergiás rohama miatt kórházba került, így el kell halasztani az SL i-league első csoport meccsét.

Elmaradt a HR-TyLoo meccs az SL i-League-ben

Az ázsiai csapat sajnos csak négy játékossal tudott volna kiállni.


Szerencsére BnTeT nem csak jobban lett, de egyből a gép mögé is tudott ülni. A HR ellen még nem nyújtott akkora teljesítményt, de a következő Spirit elleni meccsen már konkrétan szétlőtte az ellenfelet, de ez még mindig kevés volt, hiszen az orosz csapat ellen 2-1-re kaptak ki úgy, hogy BnTeT a három meccs alatt +30-ba lőtte magát.

Visszatérve DeadFoxékra, itt is 3 pályán ment a harc, de végül a HR felül tudott kerekedni az ázsiai csapaton.

Cobblestone

A TyLoo választásán megszenvedett a HellRaisers, már az első félidőben nagyon elhúztak, és végül 10-5-re zárták a játékrészt a bondikkal kiegészült TyLoo ellen. A következőkben is folytatta szép játékát a kínai csapat, és bondik top fragelésével zárult a meccs 16-8-ra.

Mirage

Jöhetett a szokásos HR féle Mirage, amit a legtöbb csapat ellen gond nélkül zárnak. Itt kicsit szorosabbra sikerült az első félidő, ahol még a TyLoo vezetett 9-6-ra, de szerencsére a HellRaisers jól játszott, és 16-13-ra megfordították a meccset.

Nuke

Nem sokat gyakorolhatott itt a kínai csapat, hiszen Ange1 és ISSAA a többiekkel karöltve átgázolt rajtuk. T-ben kezdve már 10-5-re zárta az első félidőt a HR, CT-ben pedig csak egy kört engedett ellenfelének, így nagyon simán 16-6-ra nyerték meg a pályát és ezzel az egész meccset.

DeadFoxék következő összecsapása ma délután egykor kezdődik a dán Heroic ellen, ahol kicsit esélytelenebbek, de reméljük megmutatják azt, amit a nagyobb csapatok ellen is hoznak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!