Doublelift szerint és szerintünk is piszok jó lett az új rúnarendszer

Doublelift szerint és szerintünk is piszok jó lett az új rúnarendszer

Mindenki sejthette, hogy lesznek problémák egy teljesen új rendszer bevezetése után. Többen leginkább a rúnák miatt aggódtak, mégis azzal szerencsére semmi gond nincsen, -sőt!

Sokan foglalkoznak jelenleg az új jutalmazási rendszerrel, hiszen be kell látni, nem lett éppen a legjobb, és valahogy a negatív dolgoknak mindig nagyobb hangja van. Szerencsére az új preseason egyáltalán nem mondható teljes bukásnak, főleg ha magát a játékot nézzük, ugyanis az új és ingyenes rúnarendszer mindenki szerint nagyon jól sikerült. Rengeteg benne az új lehetőség, sokkal változatosabban tudunk akár ugyanazokkal a hősökkel játszani, mint eddig, ténylegesen van döntési lehetőségünk arról, hogy melyik meccsen mit szeretnénk elérni.

Rúnatár: Turbo Nasus

A Turbo Nasus a nyolcadik szezon farming szimulátora.

Nagy kérdés volt, hogy miként fog majd ez az egységesített rúnarendszer szuperálni, hiszen eddig két összetevőből állt a dolog: rúnákból és mesterségekből. A mesterségeket kidobtuk az ablakon és ami olyan volt, azt belegyúrták a rúnákba. A különböző fórumokon nehezebb megtalálni a rúnákat elismerő posztokat, a már említett kék esszenciás őrület miatt, de azért érdemes erről is szót ejteni.

Elsőre persze kissé kaotikusnak és átláthatatlannak tűnhet ez az egész, de ha vesszük a fáradtságot, hogy kicsit mögé nézzünk a dolgoknak és végiggondoljuk, hogy egy-egy hős mit tud, nem is olyan nehéz kitalálni hozzá az új rúnákat. Az egyetlen nehézséget valószínűleg az jelenti még, hogy sokan nem ismerik az összes rúnát fejből. Ahogy telik majd az idő, egyre könnyebb dolgunk lesz, utána már csak azon kell gondolkozni, hogy kivel, milyen stílust képviselünk.

A TSM lövésze, Doublelift is pozitívan nyilatkozott a rúnákról, akinek egy Ardent Censer és hyper carryk köré épülő VB után igazi felüdülés a rengeteg új opció.

Véglegesnek azért még nem mondható, hisz mi is láthattunk már pár érdekes kombót az rúnákról, tegnap például megnéztük azt, hogy miként lehet akár 65%-os CDR-t elérni minden aktív tárgyon, ami azért nem gyenge. Ettől függetlenül, ha átvészeljük ezt az időszakot és ténylegesen eljutunk a végső stádiumig, ahol már többé-kevésbé egyensúlyban lesz, szerintem jót fog tenni a játéknak minden szempontból. Végre nem csak alap statokat kapunk a rúnákból, amik lényegében semmit nem változtattak a játékon, hiszen minden karakterre nagyjából megvolt matchup alapján, hogy mit érdemes hozni, de semmilyen új hatást nem adott a játékhoz.

Ettől nem kell tartani már, hisz az új rúnák rengeteg újdonságot hoztak, legyen az egy summoner spell cseréje, ingyen cipő, random lopott tárgyak, mini meteorok, stb., egy szóval nagyon mókás lesz. Végre mi dönthetünk arról, hogy milyen plusz dolgokkal szeretnénk gazdagodni, amik sokkal látványosabbak lesznek, mint eddig. Emiatt nehéz lenne most még megjósolni, hogy merre fog haladni a meta, ez függ attól, hogy milyen kombókat találnak meg még az idők során, illetve, ezekből hányat fog elkaszálni valamilyen módon a Riot.

Az biztos, hogy sokkal több mindenre kell majd figyelni, nem lesz elég magát a hőst látni velünk szemben, a rúnák is legalább ilyen fontosak lesznek, mivel sok mindent meghatározhatnak egy ösvényen belül. A Zombie Warddal és a porokkal a rálátás is teljesen új dinamikát nyer majd, szóval sok mindenhez kell majd még idővel hozzászokni. 

Elkezdődött az All-Star szavazás, Vizicsacsi egyelőre a második helyen

Aioween | 17/11/08 14:16 Decemberben jön az év utolsó nagy eseménye, az All-Star gála. A csapatokat ezúttal is a mi szavazataink alapján rakják össze, Vizicsacsinak még kellenének szavazatok! December hetedikén, Los Angelesben kezdődik majd az idei All-Star gála, ami már hagyománnyá nőtte ki magát az évek során.

Őszintén szólva, már csak ezért is nagyon várom az All-Star gálát, hogy először láthassuk az új rendszert majd a profik kezében, és hogy mit is lehet igazán kihozni ebből az egészből.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.