Nézzétek velünk élőben magyar közvetítéssel az IEM Oakland PUBG versenyét!

Nézzétek velünk élőben magyar közvetítéssel az IEM Oakland PUBG versenyét!

Először követhettek élőben, magyarul, nemzetközi PUBG versenyt velünk, -ne maradjatok le!

Elérkezett az IEM Oakland hétvégéje is, amikor a világ legjobbjai mérhetik össze tudásukat CS:GO-ban és ezúttal először PUBG-ben is. A játék, ami az idei év legnagyobb meglepetése volt, és népszerűségben már lassan mindent lehagy, e-sport babérokra tör, és ennek egy fontos állomása ez a november közepi hétvége, hiszen a tengerentúlon az eddigi legnagyobb squad FPP verseny indul el, méghozzá ma! Ráadásul, a hazai e-sport közvetítések történelmében először magyar nyelven is követhetitek majd a kétnapos versenyt velünk!

Megérkezett minden információ az oaklandi PUBG versenyről

Most már hivatalosan is tudjuk, hogy kik, mikor és mennyiért harcolnak Erangel szigetén.

A versenyen 20, 4 fős csapat vesz részt és mindkét játéknapon 4 kört játszanak majd, ahol pontokat gyűjthetnek. Díjazásban csak a legjobb 8 squad részesül, vagyis ők osztozkodnak a hihetetlen, 200 000 dolláros nyereményalapon, melyből 60 000-et vihet magával haza a győztes. A versenyről találtok még érdekességeket ebben a cikkben, így érdemes átolvasni azt is.

Ahogyan azt már a cikk elején is írtam, ez lesz az első alkalom, hogy magyar nyelven nemzetközi PUBG tornát közvetít bárki is, így ez a hétvége egy fontos mérföldkő lesz. Mint a játék, és az e-sportok elkötelezett rajongói, úgy gondoljuk, hogy egy igazán szórakoztató és akciódús eseményt tudunk elhozni nektek a következő két napon. Mivel látjuk, hogy itthon egyre nagyobb az érdeklődés a PUBG iránt, erre tökéletes példa lehet a következő TheVR kupa is, ezért szeretnénk a nemzetközi, profi közeget is megismertetni veletek. Ennél a versenynél pedig aligha van jobb alkalom erre.

November 18-19-én, azaz ma és holnap is, 22:00-kor indul a közvetítésünk az alábbi csatornán. Mindkét nap kb. 4-5 órányi szórakozásra számíthattok, ami a játék hangvételéből adódóan egy könnyed esti kikapcsolódás lesz, ahol kommentátori karrierünk alatt először térünk ennyire vad vizekre. Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen is a világ legnagyobb PUBG versenye élőben, akkor mindenképp kapcsolódjatok be hozzánk és hívjátok a barátaitokat is!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Ha szeretnél egy igazán jó PUBG közösségbe tartozni, akkor ezt a csoportot ajánljuk: PUBG - Hungary

Kövess Minket!