Sajnos az első két meccsüket elvesztették a magyar srácok -WESG összefoglaló

A belgák és az NV is csúnyán kifogtak rajtuk.

Nagy reményekkel indultunk neki ennek az elképesztően nehéz csoportnak, de sajnos már az első szoros meccsen kikaptunk a belgáktól, a franciák pedig csúnyán helyben hagytak minket.

flash: „Úgy érzem, hogy valami csoda fog történni"

A GameAgents játékosa tért be hozzánk egy interjúra, mielőtt csapatával Barcelonába utaznak.

Belgium vs. GameAgents

Elképesztően jól kezdte a GA a meccset T-ben, minden okunk megvolt az örömre, hiszen 9-1-re vezettek az első félidőben, ami végül lecsökkent 9-6-ra. A folytatás igen szorosra sikerült, de a végén a belgák ScreaM és Ex6stenz vezetésével 16-13-ra zárták le a meccset. Így sajnos kikaptunk a csoportunk talán leggyengébb csapatától, persze egy olyan gárdát gyengének hívni, amelyben ScreaM és Ex6stenz is játszik, mindent elmond a csoport többi tagjáról.

EnVyUs vs. GameAgents

A franciák nagyon jól kezdték a meccset és sajnos jól is folytatták: 11-2-re is vezettek, amikor sikerült még két kört elhoznia a magyaroknak; ezzel a félidő nem lett annyira vészes T-ben: 11-4-re kaptunk ki. Az NV viszont iszonyat jól támadott, flash-sék pedig nem igazán találták az ellenszert, így még három kört tudtunk összesen elhozni, a végeredmény 16-7 Happy-ék javára.

Nemrég kezdődött az oroszok elleni mérkőzésünk, majd 14:00-tól pedig a Virtus.pro ellen játszunk. Valami elképesztőt kell előhúznunk a kalapból, vagy búcsúzhatnak a srácok a WESG-től.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!