Egy döntetlennel és három vereséggel repülhet haza a GameAgents Barcelonából

Egy döntetlennel és három vereséggel repülhet haza a GameAgents Barcelonából

Egyedüli szép eredményként egy döntetlen jött össze a Virtus.pro ellen.

Tegnap délelőtt el is kezdődött a GameAgents számára a hőn áhított WESG, ahol esélyük lett volna megmutatni, hogy a magyar csapatokat sem szabad lebecsülni. Sajnos ez csak részben sikerült, hiszen már este véget is ért számukra a verseny.

A délelőtti első két (a belgák és az EnVyUs elleni) meccsükről a cikkre kattintva elolvashatjátok az összefoglalónkat.

Sajnos az első két meccsüket elvesztették a magyar srácok -WESG összefoglaló

A belgák és az NV is csúnyán kifogtak rajtuk.

Ezután még két ellenfél maradt: a Virtus.pro és Oroszország. Matematikai esélyünk még volt a továbbjutásra, gyakorlati viszont nem sok, itt már csak tapasztalatot nyerhettünk.

Az oroszok ellen Train volt a pálya, ahol CT-ben hamar el is húztunk 8:2-re. Itt viszont megmutatta az ellenfél, hogy miért is top csapatokban játszanak a játékosaik, és egy szép comebackkel visszahozták a félidőt 8:7-re. T oldalon nagy nehezen sikerült megnyerni a pisztolykört, így 11:7-nél már csak 5 fordulót kellett volna összevadászni. Sajnos ez nem sikerült, tisztes helytállással 16:13-ra kikaptunk, ezzel pedig matematikailag is kiestünk a versenyről annak ellenére, hogy a VP ellen még volt egy meccs.

Ahogy az EnVy ellen is, itt is Infernon feszült egymásnak a két csapat. Egy erős CT oldallal 10:5-el sikerült fordulnunk, majd T oldalon is (ahogy az oroszok ellen) egy nyert pisztolykörrel elhúztunk egészen 14:5-re. Innen viszont felálltak a lengyel veteránok, és egy döntetlen lett a meccs vége.

A papírforma nagyjából beigazolódott, viszont ez a csapat jóval többre volt hivatott a játékuk alapján. Mindenhol volt egy elég nagy előnyünk, a nyert szituációból viszont nem sikerül befejezni. Ez volt a belgák, az oroszok, és a VP ellen is. Ha az utóbbi háromból legalább kettőt sikerül megnyerni, akkor még a továbbjutás is meglehetett volna.

Sajnos a "volna" a sportban nem nagyon játszik, így reméljük, hogy flash-ék az itt megszerzett tapasztalatokkal kiegészülve folytatják a gyakorlást, és még láthatjuk őket ilyen magas rangú versenyen. A csoportból egyébként az EnVyUs, Oroszország és Belgium jutott ki a kínai eseményre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!