A Warface is kapott egy Battle Royale módot

A Warface is kapott egy Battle Royale módot

Lassan kimondhatjuk, hogy mostanság nincs új a nap alatt. 

Pár éve próbáltuk ki először a Crytek ingyenes FPS-ét, ami ideig-óráig kellemes szórakozás volt, de álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ilyen sokáig kihúzza majd. Ráadásul most a trendeknek megfelelően kaptunk egy Battle Royale módot, ami a készítők ígérete szerint csak limitált ideig lesz elérhető, viszont ha elég sokan rácuppannak, akkor biztosak lehetünk benne, hogy maradandó eleme lesz a játéknak.


Az új frissítéssel érkező mód azonban cseppet eltér a megszokottaktól, ugyanis itt csupán 15 játékos küzd meg egymással a Mojave-sivatagban, éppen ezért az átlagnál pörgősebb játékmenettel bír. Ami nem változott az az, hogy a legutolsó, életben maradt emberke nyeri a meccset, a feladatunk pedig a már jól megszokott: szerezzünk minél hamarabb, minél jobb cuccokat, a legritkább esetben áruljuk el a pozíciónkat, szedjük le az elénk kerülő ellenfeleket, és kerüljük el az egyre növekvő halálzónát. 

A tapasztalt PUBG játékosok semmi egetverő újdonságot ne reméljenek tőle, de akik még nem próbáltak egy Battle Royale módot sem, vagy csak pl. a Fortnite megoldását látták eddig, azok jól elüthetik vele az időt, ha rákapnak az ízére.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!