A kiesés elkerüléséért harcol a GameAgents -ESL SEC összefoglaló

A kiesés elkerüléséért harcol a GameAgents -ESL SEC összefoglaló

Az ESL SEC alsó ágára került volna mindkét magyar csapat, de a Pixel sikeresen óvott, így a Squared játszik a GA ellen este.

Tegnap kezdte el mindkét magyar csapat a szereplését az ESL South East Europe Championshipben, ahol a Pixel a szerb Squared csapatával játszott, míg a Barcelonából haza utazott GameAgents a SinnerS nevű román gárdával csapott össze. Sajnos mindkét meccs ugyanolyan rosszul sikerült, a Pixel könnyedén kikapott a szerbektől, míg a GA teljesen felborítva a papírformát, nem tudta legyőzni a románokat.

Pixel vs. Squared

Train

CT-ben kezdtek boditoék, de sajnos már a pálya elejétől a Squared uralta a mérkőzést, a félidőt 4-11-re nyerték meg a szerbek, innentől túl sok esélyük már nem volt T-ben visszahozni a meccset. 8-16-ra nyerte meg Traint a Squared.

Cache

Mintha egy teljesen más meccs lett volna. T-ben kezdve lemosták a pályáról a szerbeket, a félidőben már 13-2-re vezettek DEv-ék, és a következő játékrészben is csak egy kört engedtek a Squarednek, egy nagyon sima 16-3-mal lett ismét egyenlő a játék.

Cobblestone

Szinte ugyanaz történt meg, mint az előző pályán, csak a csapatok cseréltek helyet. T-ben kezdve uralták a szerbek a meccset, és végül 6-16-al zárták le ezt a BO3-at.  Ezzel tehát ők mentek volna tovább, de a Pixel sikeresen óvott, amit a cikk alján bővebben kifejtünk.

GameAgents vs. SinnerS

Cache

CT-ben kezdtek flash-ék, ahol az elején még szépen körről körre folyt a mérkőzés, de a vége felé elhúztak a románok, így 5-10-el zárták az első játékrészt. Természetesen T-ben már jobban ment koloRRRéknak is, de sajnos nem lett meg a 10 kör az egyenlítésért, így 13-16 lett az első pálya végeredménye.

Mirage

A GA –mint mindig,– most is Mirage mellett döntött, ami megint jó választásnak bizonyult, de sokkal szorosabbra sikeredett, mint kellett volna. T-ben kezdtek Gabiék, 9-6-ra megnyerték az első játékrészt, majd a második félidőben kezdett szorulni a hurok, de végül ők is lezárták 16-13-ra saját pályájukat.

Cobblestone

Jöhetett a döntő map, ahol olyan érzésünk volt, mintha a srácok azt sem tudták volna, hogy milyen rendezvényen vannak. Nagyon simán; 3-12-vel fordultak a felek a románok javára, a második játékrészben pedig már csak elosztották a köröket: 4-4 jutott mindkét gárdának, és 7-16-ra nyert a SinnerS.

Ezzel ők is alsó ágra kerültek volna, de megóvták a meccset az ESL Wire hibája miatt, és így, "a szabály az szabály alapon" meg is nyerték az óvást DEv-ék, ezért a Squared folytattja alsóágon, míg a Pixel tovább ment! (Az információt köszönjük Budai 'DEv' Olivérnek!) A GameAgents meccsét este 20:00-tól követhetitek élőben az alábbi csatornán.

Watch live video from esporthuCS on www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!