S1mple és Electronic átgázoltak a mouzon, DreamHack bajnok a Na'Vi!

S1mple és Electronic átgázoltak a mouzon, DreamHack bajnok a Na'Vi!

Az egész verseny során elképesztő formában játszottak a srácok, megérdemelten nyertek!

Már a csoportkörök után is úgy tűnt, hogy hosszú idő után újra LAN győzelmet ünnepel majd a Na'Vi, akiknek nagyon jót tett seized - electronic csere. Az elődöntőben az EnVyUs-t győzték magabiztos 2-0-ra, míg a másik ágon a mouz szintén határozott játékkal jutott döntőbe, a Gambit csak 10 kört tudott ellenük hozni egy BO3-as szériában.

Ez történt eddig a DH Open Winteren!

Nagyban zajlik a jönköpingi DH, ahol ma már az elődöntők következnek. Összegyűjtöttük nektek, hogy mi is történt eddig!

Így tehát a döntőben a Na'Vi a mouz ellen küzdött meg.

Az első pályát, Cobblestonet a mouz válaszotta, viszont sokan nem értették, hogy miért, ugyanis eléggé nyilvánvaló, hogy ez a Na'Vi egyik legerősebb pályája. Támadó oldalon kezdett a s1mple által vezetett csapat, és gyorsan bebizonyították, hogy miért is olyan erősek itt. 10-2 után még próbált valami kiutat keresni a mouz, de ez nem sikerült, így a saját pályájukon az első félidőt 11-4-re elvesztették. A fordulás után a Na'Vi védelem betonbiztos volt, egy kört sem adtak a mouznak, és így nagyon magabiztosan behúzták a döntő első pályáját 16-4-re. 

A legszebb pillanatokat itt tudjátok visszanézni:

A második pálya Inferno volt, amit már a Na'Vi választott. Itt viszont a mouz kezdett jobban, ugyanis nagyon korán előnyre tettek szert, egészen 9-3-ig sikerült elhúzniuk. Az első félidő utolsó három körét még megnyerte a Na'Vi, így az első félidő vége 9-6 lett. A fordulás után electronic begyújtotta a rakétáit, és valami olyan sebességre kapcsolt, amit a mouz már nem tudott kivédeni. Egészen elképesztő köröket hozott le a csapatának, és a második játékrész első 6 körét behúzva már ők álltak nyerésre. Itt még próbálkozott valahogy talpra állni a mousesports, viszont csak kétszer tudták megállítani az ellenfél támadásait, a vége pedig 16-11 lett: így a Dreamhack Open Winter 2017-es győztese a Natus Vincere lett!

Az MVP díjat s1mple kapta, teljesen megérdemelten. Az egész versenyen egyetlen egyszer ment 1.3-as értékelés alá(!!!) Ez valami egészen elképesztő, más játékosoknál az is meglepő, ha 1.5 felé sikerül jutniuk, s1mple ezt ötször is megcsinálta.

 Mit gondoltok, újra ott lehetnek a világelitben és esetleg a Major-ön is alkothatnak egy maradandót?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!