Elképesztően hangulatos levelekkel spannolja az ESL a Pro League döntőseit

Elképesztően hangulatos levelekkel spannolja az ESL a Pro League döntőseit

Egyelőre hat csapat leveléről kaptunk képet, amik közt ott van a FaZe, az SK, de a HellRaisers is.

Az ESL már Kölnben is küldött hasonló leveleket, így a Pro League döntősei se maradhattak le erről. Egyelőre hat gárda levelét láttuk, de mindegyik csapatra szóló, és tényleg felspannolja a játékosokat.

„Kezdek kifutni a motivációs dolgokból, hiszen ti már mindent elértetek, amiről más csapatok csak álmodhatnak. Nagyon jó fejek voltatok, hogy hagytátok picit érvényesülni a FaZe-t, de itt az idő, hogy a meséjük véget érjen, nem gondoljátok?”

A végén pedig egy kérdést céloz a csapatnak: „Vajon ki nyeri meg ezt a versenyt? Valamelyik dán csapat, vagy egy amerikai fog a csúcsra jutni, vagy ti, a világ legjobb csapata?

DeadFoxék is kaptak egyet természetesen, amiben a szót ejtenek a rögös útjukról, és arról, hogy a szervezet életében először jutottak el a döntőig. Az utolsó mondat pedig bármelyik játékost felspannolná egy versenyre: „Itt az idő, hogy ellentmondást nem tűrően megmutassátok, hogy milyen érzés egy kis poklot csinálni.”

A NiP levele a csapat hatalmas történelmét említi meg, és azt, hogy nem is igazi egy verseny, ha a nindzsák nincsenek ott. Az Oaklandben nyújtott teljesítmény után, itt talán újra megmutathatják a világnak, hogy ennyire tömött mezőnyben is hely tudnak állni.

Európa legjobb csapata is megkapta levelét, amiben felhívják a figyelmet a világ legjobb gárdája címért vívott harcra, hiszen a papírforma szerint kettőjük között fog eldőlni a verseny. Vajon melyik kontinens fog győzedelmeskedni a végén? Ki szeretne látni egy kis brazil BBQ-t?

Végül, de nem utolsó sorban, pedig egy brazil és egy észak-amerikai csapat levelét láthatjuk, amiben róluk is összeszedtek pár információt, és még a Misfits gárdáját is be tudják hype-olni a versenyre. Tényleg nagyon szép gesztus ez, és reméljük, hogy egyre több versenyen láthatunk hasonló törődést a csapatokkal. Biztos sokat jelent ez mindenkinek, és megpróbálják a maximumot nyújtani a Major előtti újabb erőpróbán.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!