Hirdetés

Próbáld ki ingyen a The Division-t!

És ha tetszik, beszerezheted 70% kedvezménnyel. 

Hirdetés

Ezekben a demószegény időkben mindig felkapjuk a fejünket, ha egy-egy ingyenes lehetőséggel kedveskedik nekünk valamelyik kiadó, így most is nagyon örültünk, amikor a Ubisoft bejelentette, hogy december 7. és 10. között a díjmentes teszthétvége keretében mindenki belevetheti magát a The Division-be PC-n, PlayStation 4-en és persze XBOX ONE-on.


Az itthoni idő szerint holnap este 7-kor induló tesztelési időszak idejére az alapjátékot és mind a három kiegészítőt (Underground, Survival és Last Stand) ingyenesen játszhatóvá teszik. Természetesen –ahogy az lenni szokott– minden elért eredményeteket továbbvihetitek magatokkal, ha esetleg úgy döntötök, hogy érdemes beruháznotok a 70%-al olcsóbb Standard, vagy Gold változatra. 


Emellett megérkezett a játék eddigi legnagyobb ingyenes frissítése, ami egy új, horda stílusú PvE játékmódot, a Resistance-t, illetve egy vadiúj PvP módot, a Skirmish-t hozta magával. Kapunk továbbá egy még ropogós új területet, a West Side Pier-t, és egy új social hubot a Camp Clinton képében, ami leginkább a már megszokott safe house-ra hasonlít; azaz tele van jobbnál jobb cuccokkal.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?