Lassan kezdtek, de végül elképesztő napot zárt a Hellraisers

Lassan kezdtek, de végül elképesztő napot zárt a Hellraisers

Az első nap után hét ponttal vezeti csoportját Deadfox csapata.

Tegnap elérkezett a nagy nap és végre nagy LAN-on is bemutatkozhatott a három relatív új játékossal felálló HR. Mit ne mondjak, ez a bemutatkozás elképesztőre sikerült, két győzelemmel és egy fél vereséggel (OT-ban kaptak ki, tehát jár az 1 pont) vezetik a tabellát olyan csapatok előtt, mint a FaZe vagy az Astralis. De nem is húzom tovább a szót, nézzük a tegnapi három meccsüket DeadFoxéknak.

HellRaisers vs. Luminosity

Hatalmas mérkőzéssel indított a két gárda Cachen, hiszen egészen a végéig a körmét rágta minden rajongó. Az első félidőben csúnyán elhúzott a Luminosity, és úgy nézett ki, hogy túl sok babér nem terem a HR-nek; 3-12 lett a félidő eredménye. A második játékrészben viszont megfordították, és egy ideig még azért is izgulhattunk, hogy ők zárják le a meccset, de ez végül nem sikerült 15-15 után jöhetett az OT. Ami később kiderült, hogy nem az utolsó lett, de nem is az utolsó előtti, hiszen három hosszabbítással később végül csak eldöntötték a felek a meccset, de addig az egész Esport1 iroda is ezért a meccsért izgult. 25-23 a Luminosity-nak, így egy ponttal távoztak DeadFoxék.

HellRaisers vs. fnatic

Egy fokkal keményebb ellenfél következett, legalábbis sokan azt hitték. Az első félidőben T oldalon kezdett a HR Infernon. Nagyon könnyedén végig magabiztosan elhoztak 11 kört, így CT-ben már gyerekjáték volt behúzni a maradék ötöt. Főleg úgy, hogy a pisztoly is az övék lett. 16-5 volt a vége a meccsnek, lemosták a pályáról a fnaticot. Főleg ISSAA teljesítménye volt elképesztő 25-11-ben zárta a meccset.

HellRaiser vs. Liquid

Újabb Inferno meccs következett, úgy néz ki, hogy nagyon fekszik nekik a pálya, hiszen most CT-ben kezdtek, de pepitában ugyanaz történt, mint a svédek ellen. Simán 11-4-re lehozták a CT oldalt, majd T-ben a pisztoly kör után nem is engedtek kört az amerikai csapatnak, elképesztően simán 16-4-re verték EliGE-éket. ISSAA megint odatette, de most a csapat minden egyes tagjában benne volt az a kis plusz, ami egy ilyen könnyű meccshez kellett.

Ezzel tehát 7 ponttal vezetik a tabellát, de most jön az igazi nagy falat, hiszen ma játszanak az Astralis-szal és a FaZe-el is. Természetesen, –mint tegnap– úgy ma is követhetitek ezt a két mérkőzést magyarul is 13:15-től és 14:30-tól. De persze ez az időpont változhat, főleg akkor, ha tripla OT-t játszanak a csapatok, ugye HR?

Watch live video from ESL_esporthuCS on www.twitch.tv

Reméljük, legalább az egyik top gárdát meg tudja szorongatni a HR, és akkor biztosan tovább jutnak az egyenes kiesés szakaszba, de lehet, hogy kevesebb is elég, hiszen déltől játszik a FaZe az Astralis-szal, így annak a meccsnek a vesztese már igen nehezen juthat tovább. Mégpedig azért, mert a HR már most +21 kör különbséggel van, így szinte lehetetlen lesz pontegyenlőséggel megverni őket, ha nem kapnak ki nagyon csúnyán mindkét meccsükön.

Hajrá HR, mutassátok meg, hogy még mindig megszorongatjátok a top 5 csapatokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!