Nem sikerült továbbjutnia a HellRaisers-nek

Nagyon jó az 5-6. hely ebben a mezőnyben, de egy elődöntő még szebb lett volna.

Hatalmas hype volt DeadFoxék körül, amiatt hogy majdnem elsőként jutottak tovább a FaZe, Astralis és fnatic-kal felálló csoportból, de végül a második helyen végeztek, ezért a Misfits csapatával kerültek össze. Az amerikai csapat simán verhető ellenfél, de ezen a versenyen valamit nagyon elkaptak, hiszen most is elképesztően játszottak.

Cobblestone

Először a Misfits választásán csaptak össze a felek, ahol mindkét félidő relatív szorosra sikeredett, és végül mindkét csapat 9-6-ra nyerte meg azt a félidőt, amiben a T oldalon játszottak. Sajnos ezen a verseny az OT-k nem jelentettek jót DeadFoxéknak, hiszen ezt sem sikerült végül behúzni, dupla ráadással kaptak ki 22-18-ra.

Overpass

Sebaj, gondolta mindenki, hiszen most jön az a pálya, ahol az Astralis-t is elverték a srácok, minden rendben lesz. Sajnos ez nem így történt: az első félidőt CT-ben megnyerte a Misfits 10-5-re, a másodikban pedig játszi könnyedséggel tiporta el a HR-t, összesen hat kört engedve nekik.

Végül tehát egész simán esett ki a HR az EPL döntőjéből, de az 5-6. hely és az érte járó díj valamennyire biztos kárpotólja ezt. Talán woxic viselte a legrosszabbul, de a Misfits csapatkapitánya és irányítója seang@res nagy emberségről tett tanú bizonyságót, amikor a meccs végén oda ment woxic-hoz megvígasztalni.

Gyönyörű verseny volt ez a HR részéről, nincs miért lógatni az orrukat. Végre egy komolyabb versenyen bejutottak az egyenes kieséses szakaszba, amiért nagy gratuláció jár az egész gárdának! A verseny viszont nem áll le; a fnatic a másik ágon kiejtette az OpTic csapatát, így SK-Misfits és fnatic-FaZe elődöntők lesznek ma 16:00-tól és 19:50-től. Természetesen mindkét meccset követhetitek magyarul is.

Watch live video from ESL_esporthuCS on www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!