Semmler búcsút intett a CS:GO-nak, Overwatch-ban folytatja

Semmler búcsút intett a CS:GO-nak, Overwatch-ban folytatja

A pletykák szerint a méltán híres kommentátor; Semmler, mostantól a Blizzarddal dolgozik együtt az Overwatch League eseményein.

Szeptember elején szomorú hírre ébredt a világ: felbomlott az Anders-Semmler kommentátor páros. Ezt akkor egy podcastben fejtette ki bővebben, ahol elmondta azt is, hogy ő új lehetőségeket keres. Nos, most úgy tűnik megtalálta őket, hiszen a pletykák szerint az Overwatch League-ben dolgozik majd kommentátorként!

Semmler: "Ki tudja mit hoz a jövő, de most egy darabig nem kommentálunk együtt Andersszel"

Semmler mesél egy kicsit a jövőről, valamint Anderssel való kapcsolatáról.

Pénteken számolt be az ESPN arról, hogy a Blizzardhoz és a kommentátorhoz közeli források is azt mondták: Semmler az OWL-ben folytatja. A tárgyalások akkor még folyamatban voltak, de valószínűleg hamarosan bejelentésre kerül az üzlet. Ez azt jelenti, hogy január 10-től (akkor indul az Overwatch League első rendes szezonja) már egy másik játékban hallgathatjuk Semmler jellegzetes hangját, mely az elmúlt években eggyé vált a CS:GO-val.

Aki nem ismerné őt: Auguste "Semmler" Massonat egy francia származású, de egyesült államokbeli, 29 éves kommentátor, aki Anders Blume mellett a játék hangjává vált a nemzetközi közvetítéseken az elmúlt évek során. CS:GO-ban több Majort és nagy döntőt élvezhettünk a tolmácsolásukban, de közvetítek már Overwatch-ot is, még a 2015. októberi ELEAGUE Overwatch Openen. Karriere tele van olyan pillanatokkal, melyek meghatározták a CS:GO történelmét is. Az alábbi videóban a legjobb jeleneteket nézhetitek meg tőle:

Amennyiben igaz a pletyka, akkor a 2018-as Boston Major lesz az első alkalom 2015. óta, hogy nem hallhatjuk a hangját egy Counter-Strike Majorön. Illetve, ha ez az üzlet valóban megtörténik, akkor egyszerre leszünk boldogak és szomorúak is. Egyrészt örülünk, hogy egy ennyire jó kommentátorral gazdagodik az OWL, másrészt sajnáljuk, hogy többé nem hallhatjuk az "Ooh, and anooother one!" és társait többé a CS:GO meccseken.

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!