Coldzera: talán most már mindenki megértette, hogy mi vagyunk a legjobb csapat a világon

Coldzera: talán most már mindenki megértette, hogy mi vagyunk a legjobb csapat a világon

Coldzera tegnap este bezsebelte az 5. MVP medálját is a 2017-es évben. Ezután adott interjút a HLTV-nek.

Nem kétséges, hogy brutális évet zárt a brazil csapat, ahol az egyik húzóember, a világ egyik legjobb játékosa; coldzera is nagyban hozzájárult a sikerhez. A 2017-es esztendő utolsó előtti versenyének, az ESL Pro League 6. szezonjának végeztével ült le beszélgetni a torna MVP díjazottjával a HLTV stábja.

Sok MVP-t kaptál ebben az évben. Mit kezdesz ezzel a sok medállal? Hova teszed őket?

Odaadom őket édesanyámnak, ő gyűjti a relikviáimat Brazíliában.

Rátérve a mérkőzésre, mi történt a döntő első pályáján, Infernon?

Sok hibát elkövettünk, sok ecot vesztettünk a FaZe ellen. Igazából jobbak vagyunk annál, mint amit játszottunk azon a pályán.

Mi volt Overpass-on? Karriganék sosem nyertek ellenetek itt, kihasználtátok ezt, mint egyfajta mentális előnyt?

Nem gondoltunk mentális előnyre, szerintem az egyik legerősebb csapat vagyunk a világon, nem félünk senkitől. De Overpass-on jól játszik a FaZe. Összességében nem volt problémánk a pályán, ha hibáztunk, azt csúnyán kihasználták, de végül minden jól alakult.

Mirage után Train következett, ahol 8:0-ra elhúztatok az elején. Minek volt ez köszönhető?

Amikor a Misfits ellen játszottunk, akkor azt mondtam, hogy ne játszunk Trainen. Új trükkjeink voltak a pályán, amit nem akartunk ellőni. A döntőben, 8:0 után, amikor a FaZe visszahozta a meccset, nem voltunk jók. Túl gyorsan játszottunk, pedig mi irányítottuk pályát, és nyomás alatt voltak. Nem tudtuk megállítani, hogy feljöjjenek. A hosszabbításban sokszor rájuk toltuk középen, gyors játékot játszottunk, és ezért sikerült nyernünk.

Most, hogy véget ér az év, hogyan értékeled a 2017-es esztendőt?

Sok cserénk volt idén, ezért a kezdet gyengén sikerült. Aztán a cs_summiton sikerült nyernünk, majd még négy tornán győztünk egy huzamban felps-szel. Ő elég agresszívan játszik, így a cserével nagyobb biztonságot kaptunk, mert boltz egy passzív beállítottságú játékos. Összesítésben nagyon jó évet zártunk, nyolc versenyt nyertünk idén.

Mi lesz jövőre? Mik a terveitek?

A következő majoron a terv csak az, hogy legendák legyünk, mert felps lesz a csapat ötödik embere. Egyébként nem tudhatjuk, mit hoz még a jövő. Szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást. Úgy gondolom, hogy talán most már mindenki megértette: mi vagyunk a legjobb csapat a világon.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!