Sakura mellett régi klasszikusok és 2 új karakter is érkezik a Street Fighter V 3. szezonjában

Sakura mellett régi klasszikusok és 2 új karakter is érkezik a Street Fighter V 3. szezonjában

Az SFV: Arcade Edition 2 új trailere bővelkedett a meglepetésekben.

A Capcom Cup 2017 egy fenomenális rendezvény volt a hétvégén, megannyi szuper összecsapással. Azonban a legmegdöbbentőbb esemény Yoshinori Ono bejelentése volt a nagyszínpadon.

Bejelentették ugyanis a Street Fighter V: Arcade Edition mellé érkező 3. szezont is. Sakura lesz az első karakter, de mint kiderült a további 5 szereplőt is felfedték. A 2018-as év folyamán érkezik még Blanka, Falke, Cody, G és Sagat.

A nézőket, a játékosokat, de még a kommentátorokat is elkapta a hype, miután elsötétedett az aréna és elindult a videó. Sakura bemutatóját tekinthette meg a nagyérdemű. A fiatal hölgy először a Street Fighter Alpha 2-ben tette tiszteletét, és azonnal sokak kedvencévé vált. Ez még ráadásul nem minden vele kapcsolatban, hiszen a saját pályája is bekerült az AE verzióba. A Kasugano Residence névre hallgató helyszín ismerős lehet a régi játékosoknak. Úgy tűnik idősebbé is vállt, hiszen már nem az iskoláslány szerelésében tetszeleg, hanem egy különleges uniformist kapott, mely az aktuális munkájáról árulkodik, ugyanis valamely bevásárlóközpontban tengeti hétköznapjait, ha nem bunyózik.

Az Arcade Edition nyitó képsorai ezek után felfedték előttünk a további harcosokat. Sakura mellett megjelent Blanka is. Ő az egyik nagy visszatérő a klasszikus karakterek közül, és természetesen egy kicsit turbóztak a külsején. Egy kis extra sörényt azért ráaggattak a készítők.

Nem sokkal később Cody sétált el a rácsok mellett, majd kiütötte a falat, hogy kiszabaduljon. Nem a rabruha volt már rajta, hanem egy igazi üzletember látszatát keltette az úriember.

Aztán megjelent a legjobban várt személy, Sagat nézett farkas szemet Ryuval. Ő is kapott egy új nadrágot, és aligha nem a harcművészeti technikái is újításokon esnek majd át.

2 teljesen új karakert is mutattak nekünk, az egyik G, aki szinte egy az egyben Sam bácsi, akit az amerikai harcba hívó plakátokról ismerhetünk. Mellette megjelent még Flake is, aki a Shadaloo szervezet egyik bérgyilkosa és bérence lehet, illetve Ed sztorijában biztosan kap egy kevés szerepet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!