Holnap új hős érkezik a Quake Champions-be!

Holnap új hős érkezik a Quake Champions-be!

A játék eddigi legnagyobb frissítésében további új pályát, ünnepi cuccokat, ranked módot és célkereszt testreszabási lehetőséget is kapunk.  

A Quake Champions augusztusban hivatalosan is belépett az Early Access fázisba a Steamen és a fejlesztők folyamatosan azon dolgoznak, hogy a program minél jobb állapotba kerüljön. December 14-én, vagyis a holnapi nap folyamán az eddigi legnagyobb frissítés érkezik a játékba és rengeteg újdonságot kapunk. 

Első és talán a legfontosabb az új hős Keel, akit a Quake 3 Arena-ból már biztosan ismerhettek. A brutális hadigép aktív képességével a Grenade Swarmmal gránátesőt zúdíthatunk az ellenfelekre, passzívja pedig a Stockpile, ami minden egyes ammo felvételével csökkenti a Swarm töltési idejét. A karakter ingyenes lesz a Champions Pak tulajdonosok számára, a többiek pedig Platinumért vásárolhatják majd meg az ingame áruházban. Keelhez egyébként egy hangulatos bemutató videó is érkezett, viszont 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

A hős mellett új duel pálya is vár ránk a frissítésben, ami a Vale of Pnath névre fog hallgatni, és az 1v1 és 2v2 módokat fogja támogatni. Az ősi isten Ithagnalnak épült szentély savval teli barlangokra épült, és minden játékos számára elérhető lesz majd. A pályáknál maradva a Burial Chamber és a Corrupted Keep ünnepi hangulatba öltözik, továbbá egyéb hasonló kozmetikai termékek is elérhetőek lesznek az előttünk álló pár hétben. A Bethesda szerencsére gondolt a kompetitívebb játékosokra is, és elindítják a ranked módot, illetve a ranglistákat, ráadásul a célkereszteket is testre szabhatóvá teszik; a felhasználók több mint 40 fajta variáció közül választhatnak majd.

Véleményünk szerint, fejlesztési szempontból hosszú út áll még a stúdió előtt ,de jó irányba halad a játék. Ti mit gondoltok, mi kellene még a Quake Champions-be?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!