Egy hét alatt adta meg magát Argus Mythicen

Egy hét alatt adta meg magát Argus Mythicen

Egy reset alatt sikerült beütnie a Methodnak a Legion utolsó boss-át.

„Egyesek szerint matematikailag lehetetlen”, hallhattuk Sco-tól a Method tankjától pár napja egy videóban.

Kiderült, hogy annyira mégse volt az, hiszen kereken egy héttel később sikerült megölni a kiegészítő záró boss-át mythicen is. Sajnos videót még nem kaptunk róla a Method-tól, de legalább azt tudjuk, hogy hány pull kellett ahhoz, hogy végre legyűrjék a titánt.

Kereken a 320-ikra lett meg a boss, érdekesség, hogy az átlag ilevel kb. 960 volt, így az az állítás is megbukott, hogy minimum 975-980-as játékosok kellenek ahhoz, hogy beüthessék. A compról érdemes elmondani, hogy mindegyik kasztból vittek legalább egyet, a legtöbbet mage-ből és rougeból. Előbbiből két frostot egy fire-t, míg utóbbiból két subot és egy assassinationt. Három tankkal és három healerrel összesen 20-an kellettek ahhoz, hogy végre legyűrjék.

A raid első 10 boss-a szinte az első nap lement, ezután kezdték el próbálgatni Argust, aki bizony nagy falatnak bizonyult, de közel sem annyira, mint a régebbi bossok. Gul’Dan például 11 nap alatt esett el, Kil’jaedent a harmadik héten ütöttek be igaz csak egy nerf után, hiszen az tényleg lehetetlennek tűnt még a Method számára is. Ha pedig a múltba tekintünk Ragnarost contentje alatt 158 napig ütötték, míg végül sikerült megölni a Firelordot. Így tehát nem túlzás azt mondani, hogy összességében gyengére sikerült a raid főleg akkor, ha kiegészítőt zárunk le Argus-szal. Innentől már csak az ezüstérmes és a bronzérmes kiléte kérdéses, ami valószínűleg az Exorsus és az egyik kínai klán között fog eldőlni.

További érdekesség, hogy összesen 0 azaz nulla legendary trinketje volt a Method tagjainak, így nem tudták megnézni, hogy mennyi előnyt jelentenének. Az Argusból mythicen megszerezhető mount egy játékosnak; név szerint „justwait”-nek esett ki.

Mint mondtam videót nem kaptunk, de azért egy kis hanganyagot igen, így szól egy világelső mythic Argus kill:


Szerintetek eltalálták a raidet vagy túl könnyűre sikerült?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!