Videó: KRIMZ, dehát így nem is lehet használni a CZ-t!

Videó: KRIMZ, dehát így nem is lehet használni a CZ-t!

A fnatic talán ezzel a körrel verte meg az OpTic-ot?

Tegnap elkezdődött az ECS 4. szezonjának offline döntője, ahol találkozott a svéd fnatic és az OpTic Gaming. A versenyről és a meccsről szóló összefoglalót a lenti képre kattintva olvashatjátok el.

40 fragig meg sem állt NiKo a Team Liquid ellen -ECS S4 döntő 1. nap

dan1 | 17/12/16 09:16 A tegnapi napon elkezdődött a FACEIT saját ligájának, az ECS-nek a LAN döntője a mexikói Cancun városában. Mindkét csoport első néhány meccse lement, ahol aztán bőven voltak meglepetések. A verseny nyitómeccsén a fnatic játszott a Luminosity Gaminggel, ahol aztán be is jött a papírforma.

Az első kört lehozta az európai mix, erre természetesen jött a fnatic részéről a force. KRIMZ a CZ-75-öt választotta -ami meg is nyerte nekik a kört. Először leugrósban lőtt két nagyon szép fejest, majd kifele menet két játékost ellőtt hosszún (pedig a CZ nem ilyen távolságra való). A közben zsákmányolt MAC-10-zel aztán sikeresen lehozta a kört a fnatic-nak.

A svéd ötös így könnyedén átgyalogolt az OpTic-on, mindössze két kört adtak nekik egész meccsen. Az nem biztos, hogy csak ezen a körön múlott a fnatic győzelme, de valószínűleg más lett volna a végeredmény, ha ezt a kört nem húzzák be, hiszen akkor az európai mix három körös előnyre tett volna szert.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!