Elindult a Balkan Pro League a FACEITen!

A GameAgents szervezésében indul útjára a 12 országot lefedő FACEIT liga.

A GameAgents (nem a játékosok, hanem a szervezet -a szerk.) éjjel tette közzé azt az extra-rövid hírt, hogy elindították a Balkan Pro League-et a FACEITen. Ez a HPL-hez vagy az FPL-hez hasonló kezdeményezés több szempontból is izgalmas, nézzük is, hogy miért!

Három divízióval támad a Hungarian Pro League!

A rendes HPL mellé még érkezett egy Challanger és egy Amatőr osztály is.

Először is, sikerült 12 országot beletenni a régiónkból: Montenegró, Görögország, Macedónia, Horvátország, Románia, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Bulgária, Albánia, Törökország és Szlovénia is helyet kapott. Ez annyit tesz, hogy a Balkán minden végéből keríthetünk magunk mellé társakat. Ráadásul mindezt tehetjük úgy, hogy természetesen itt is divíziókra van osztva a liga, hogy ne legyen túl nagy különbség a játékosok között.

Az első egyértelműen a profi játékosoknak szól, ugyanis ide csak meghívással lehet bejutni. Innen pedig lefelé megyünk a maradék 3 csoporttal. A 2-es számúban a 9-10-es, a 3-asban az 5-8-as, míg a 4-esben az 1-4-es szintű játékosok nevezhetnek egyéb megkötés nélkül. Szóval, ha nem ízlik a HPL, akkor lehet ezzel egy próbát tenni, de érdemes szem előtt tartani, hogy nyelvi korlátok merülhetnek fel a sok ország miatt. Ha csatlakoznátok a nektek megfelelő divízióba, akkor erre tessék tovább haladni. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy előfizetéssel kell rendelkezni a belépéshez, szóval sajnos nincs ingyen ebéd ezúttal.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!