A Wild meta legjobbjai: Aggro Paladin pakli bemutató

A Wild meta legjobbjai: Aggro Paladin pakli bemutató

Az aggro paladin standardban is jól produkál, de képzeljük el, mi történik egy-két broken lappal megfűszerezett verzióval!

A paladin, mint kaszt elkezdett felerősödni aggro vonalban a Knights of the Frozen Throne megjelenésével. Érkeztek olyan lapok, amelyeket a mai napig nem értek; például a Righteous Protector, figyelembe véve, hogy az Argent Squire egy hihetlenenül jó 1-Drop, köszönhetően a Divine Shield szócskának. A Blizzard valószínűleg nem gondolta át eléggé a dolgot, mikor a Taunt jelzőt is odapakolta egy 1 mana 1/1 Divine Shield minionra. Viszont ha átkalandozunk a Wild Format-ba, rögtön találkozunk néhány olyan lappal, amikre a Paladinnak világélete során szüksége volt, és nélkülözhetetlen ha Uthert csatába küldjük. Vessünk is pillantást ezekre az úgynevezett "broken" lapokra, amik a wild playerek mindennapjait terrorizálják. hs blizzard wild legend1Shielded Minibot

Ha bárki mond nekem egy jobb 2-Dropot a játék történetében, annak kalapom emelem, de tényleg, ez a lap ha ott van a második körben valaki kezében, akkor nagyon nagy pusztításra képes. Csak gondoljunk bele, ez a mech simán trade-el a kezdeti játékban, erre biztos sokan azt mondjátok, hogy "oké, ezt más 2 Manás lény is megteszi", viszont erre az lenne a válaszom, hogy "viszont ez életben is marad!", ugye mekkora a különbség? 

Muster For Battle

Ez egy nagyon fontos lap a managörbe miatt (pláne ha a lap kijátszásakor van a boardon egy Knife Juggler). Ha már az almacélzó úriemberről beszélünk, akkor jöhet egy másik op lap.

Haunted Creeperrel

A késdobáló úriemberrel együtt itt is durva szinergiák feszülnek. Van a decknek még egy nagyon fontos eleme, ez pedig nem más mint a kalóz csomag, amit a korábbi cikkünkben is említettünk a Pirate Rogue-ot illetően.

A Wild meta legjobbjai: Pirate Tempo Rogue pakli bemutató

Sensevida | 17/11/27 18:11 A kalóz csomag már nem annyira hangsúlyos Standardban, Wildban viszont a virágkorát éli. A cikk létrejötte Darius munkájának köszönhető, jó olvasgatást! 

Mivel a deck sok olcsó lénnyel játszik, ezért Sunkeeper Tarim nagyon sokszor pontot tehet a meccs végére, hiszen legtöbbször egy legalább 2-3 minionos boardra tudjuk kitenni a proaktív és reaktív tulajdonsággal megáldott legendary-t. Nézzük is meg, hogy miből áll maga a deck.


Kód: AAEBAZ8FBNmuApG8ArnBArfpAg2nBagF1AWxCPUN6g/tD/sPyRa4xwLjywL40gL70wIA 

A pakli nem igényel túl sok koncentrációt, viszont tapasztalatot annál inkább. A mulligan fázis során leginkább managörbére törekedjetek, és a Call to Arms kézbe juttatását is elég erősen ajánlom, hiszen "elég jó" a lap. A győzelmi százalék hihetetlenül magas a decklist esetében, mind NA és EU szerveren 65% felett produkált Legend #1-ig menetelő útján Sipiwi94-nek  és Control-nak, akik paklijait a nevükre kattintva tudjátok megnézni. 

Ha esetleg kedvet kaptatok a kevesek által játszott vad mód-hoz, és eredményt akartok elérni, akkor a fenti mix a tökéletes választás, ezt garantálhatom! 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!