Megérkezett a Fortnite karácsonyi eseménye!

Megérkezett a Fortnite karácsonyi eseménye!

És az ünnepek alkalmával még egy csalogató Battle Pass-ra is rátehetjük a mancsunkat.

Bizonyára sokan vannak köztetek olyanok, akik már epekedve várják a suli-, vagy munkamentes ünnepi időszakot, amit kiválóan el lehet tölteni az Epic Games remekével, aminek Battle Royale módja továbbra is ingyenesen elérhető. Ráadásul megérkezett a karácsonyi frissítés is, hogy mindenki az alkalomhoz illően rakhasson rendet a szörnyek és a többi játékos között. 


Élesedett a Fortnite vadiúj frissítése, ami –jó szokásokhoz híven– számtalan újdonságot és javítást hozott magával. Előbbiek közül kiemelkedik a karácsonyi tematikájú Save the World PVE mód, valamint az új küldetéssorozat, amiben a karácsony szellemét kell "megidéznünk". Ha részt veszünk a mókában, akkor Hópehely ticketeket kapunk cserébe, amiket speciális karácsonyi cuccokra válthatunk be.

A frissítéssel minibossok nehezített változatai is érkeztek, így az öreg Husk, Husky és Smasher legyűrése lényegesen nagyobb kihívás lesz. Kaptunk új hősöket (Sarah Claus, Blitzen BASE Kyle, Snow Stalker Jonesy és Fragment Flurry Jess), de fegyverekből is jött pár új mesterlövész puska és egy snowball launcher is. 


Természetesen egyúttal a Battle Royale is megkapta az ünnepi ráncfelvarrását, így a hógolyókat ott is küldözgethetjük, karácsonyi izzókkal és óriási lutitélapóval megpakolt repülőbusszal közlekedhetünk, valamint a készítők a játék teljesítményén is csiszoltak egy kicsit. A másik örömhír, hogy elstartolt a mód második szezonja, amit az Epic Games új kozmetikai cuccokkal ünnepel meg.

Ezeket a 950 in-game valutáért kínált Battle Pass segítségével tudjátok megszerezni, amit ha megvesztek, XP-boostok és extra jutalmak is ütik a mancsotokat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!