Az E3 2018-as eseménye más lesz, mint a többi

Az E3 2018-as eseménye más lesz, mint a többi

Újra megnyitják a nagyközönség előtt a játékipar egyik legnagyobb rendezvényét.

Az E3, azaz az Electronic Entertainment Expo már több mint 22 éve jelent örömöt az életünkben, hiszen megannyi kiadók és fejlesztők általi játékbejelentés történt ott. Ám amíg az elmúlt években erre leginkább a gamersajtó munkatársai nyerhettek meghívást, most viszont –a 2017-es irányvonalnak megfelelően– újra a publikum számára is belépési lehetőséget biztosítanak a 2018-ban megrendezésre kerülő rendezvényükre. 


Mindez úgy derült ki, hogy páran idejekorán regisztrálni akartak a következő évi eseményre, és a hivatalos honlap FAQ részében azt olvasták, hogy az E3 2018-as állomása a vásárlók és játékrajongók számára is nyitott lesz, viszont limitált számban. Hogy ez pontosan mekkora lélekszámot takar, arról egyelőre nincsenek információink, de a későbbiekben valószínűleg tájékoztatni fogják a nagyérdeműt a szervezők. 

Főleg azért számíthatunk erre, mert a korábbi szokásokhoz híven december végén, vagy legkésőbb január elején indul el a hivatalos regisztráció, úgyhogy érdemes résen lenni, ha szeretnétek ellátogatni a rendezvényre.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!