Szoros a verseny a Grand Slamért, legközelebb az SK van az 1 millió dollárhoz

Szoros a verseny a Grand Slamért, legközelebb az SK van az 1 millió dollárhoz

Eddig egyedül csak az SK jár két győzelemnél.

Nyáron mutatta be közösen az ESL és az Intel az Intel Grand Slam nevű "díjat". A teniszben fellelhető modellhez hasonlóan ez is arról szól, hogy az a csapat, aki megadott számú versenyt megnyer, annak egy plusz díj és némi (–na jó, ez annál több–) pénzösszeg üti markát. 

Jön a CS:GO Grand Slam, az év legzseniálisabb húzása

Gigabizniszt hozott tető alá az Intel és az ESL, újabb millió dollárt kaphat egy CS:GO csapat!

Minden csapatnak összesen 10 lehetősége van arra, hogy összeszedje a 4 győzelmét. Minden olyan verseny beleszámít ami DreamHack, IEM, vagy ESL és az összdíjazása 200 ezer dollár felett van. Az idei évben a versenyek közül 5 darab lezajlott, ahol egyik csapat sem volt egyeduralkodónak mondható. Jelenleg a FaZe Clan, a Ninjas in Pyjamas és a G2 Esports nyert 1-1 versenyt, míg a brazil SK Gaming már kettőnél jár. Senkinek sincs tehát behozhatatlan előnye, így jövőre az előbbi négyes mellett még egy ötödik is feltűnhet, és haza is viheti a fődíjat.

A következő ilyen, Grand Slambe is számító verseny február 27-e és március 4-e között zajlik majd a lengyel Katowicében, ami bármilyen meglepő, az IEM Katowice lesz a maga a 250 ezer dolláros összdíjazásával.

Szerintetek végül ki zsebelheti be a díjat, ha valaki egyáltalán bezsebeli?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!