Túl kell élned bármi áron!

Túl kell élned bármi áron!

Már megint élőhalottak pályáznak a szürkeállományunkra. 

Mindig szeretjük, amikor új szereplők érkeznek a multiplayer játékok piacára, főleg akkor, ha megvan bennük az a potenciál, amivel rengeteg játékost tudnak magukhoz édesgetni. Így van ez a Dead Dozen-nel is, aminek alfaváltozata január 18-án fog megjelenni, és december 31-ig akciós áron lehet a tiéd.


A The Wild Eight alkotóinak legújabb játékában egyszerre 12 emberke csaphat össze egymással, méghozzá úgy, hogy az egyik közülük egy félelmetes szörnyeteg lesz, akit a maradék 11 játékosnak kell meggyilkolnia. Ők a már jól megszokott szerepek közül válogathatnak, azaz lehetnek mesterlövészek, közelharci agresszív karakterek, támogatók és védekezők is, ám ezeken belül is vannak alkategóriák, amik extra bónuszokat jelentenek. 

A túlélők csapatának a Rainbow Six-hez hasonlóan el kell barikádoznia magát, amíg a szörnyetegnek ezt megakadályozva minél többet el kell tennie közülük láb alól. Ami igazán megfűszerezi a játékélményt, hogy az elhalálozott karakterek csatlakoznak az élőhalottak csapatához, így onnantól korábbi társaikra kell vadászniuk

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a játék, látogassatok el a hivatalos oldalra, ahol most kevesebb mint 20 dollárért vásárolhatjátok meg.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!