A Battalion 1944 saját kompetitív módot kap

A Battalion 1944 saját kompetitív módot kap

Szépen fejlődik a Bulkhead Interactive játéka.

Még tavaly februárban érkeztek az első hírek arról, hogy elkészülhet egy, a Medal of Honor és a Call of Duty széria nyomdokaiban járó, multiplayerre kihegyezett második világháborús játék, ami igyekszik a lehető legvalósághűbb maradni. Ez lett a Battalion 1944, ami egy sikeres Kickstarter kampánynak köszönhetően indulhatott fejlődésnek a Bulkhead Interactive kreatív műhelyében. A srácok azóta cseppet sem pihennek, sőt, pár napja egy videó keretében mutatták meg a kompetitív mód kezdetleges változatát.

Ahogy a fenti mozgóképen is láthatjátok, a Battalion egyfelől igyekszik visszahozni a klasszikus világháborús lövöldék hangulatát, másrészt pedig megpróbál a kor igényeihez igazodva újabb elemeket is a játékmenetbe csempészni. Sajnos, a hangzásvilág egyelőre még bőven hagy kívánnivalót maga után és a grafika is fejlesztése szorul, de semmiképp se felejtsük el, hogy ez még csak a kezdetleges alfafázis, azaz a fejlesztőknek még rengeteg ideje van a változtatások kieszközlésére. 

Ami viszont már szinte 100%-ig biztos, hogy –a korábbi ígéretekkel ellentétben– csak 2018-ban fog megjelenni a játék, viszont cserébe baráti, 15 dolláros árcédulát aggatnak rá a játék készítői. Az egyesek szerint már januári megjelenés ellenére is kérdéses, hogy ilyen árazással vajon sikerül-e elegendő felhasználói bázist kiépíteni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!