Így nézett ki a TyLoo dráma peacemaker szemszögéből

Így nézett ki a TyLoo dráma peacemaker szemszögéből

Minden érmének két oldala van, nézzük mit szól peacemaker ahhoz, hogy sokan őt okolják a TyLoo helyzetéért.

Minden egyes történet két különböző szempont, és a legtöbbször érdemes meghallgatni mindkettőt, hogy egy egységes képet tudjunk belőle alkotni. A TyLoo azt nyilatkozta, hogy miután a matricák bekerülésekor kiderült, hogy peacemaker nem fog kapni egyet, ő elkezdte követelni a pénzt a csapattól és nem tudtak megállapodni a fizetésen, ezért kellett feladniuk a versenyt.

Természetesen ezt maga peacemaker sem hagyhatta annyiban, ő is megszólalt az üggyel kapcsolatban, és szeretett volna mindent elmagyarázni a történtekről.

A videóban elmondja, hogy ő ajánlotta fel magát a TyLoo-nak, amikor meghallotta, hogy BnTeT nem játszhat majd a Majoron, feláldozta volna a nyaralását és az értékes munkáját az új csapatával is. Cserébe csak a fizetést és a matrica pénzét kérte volna, amiben meg is egyeztek a kínai csapattal. De szerette volna, ha még is találnak valakit helyette, ami végül az Eleague szabályzata miatt nem jöhetett létre. Tudta, hogy a rossz játéka ronthat az imidzsén, de szeretett volna segíteni volt csapatának ezért kész volt belevágni a versenybe. Ekkor jött a hír, hogy peacemaker helyett BnTeT kap matricát, aki be sem léphet a stadionba, ahol tartják a versenyt. Ekkor mondta peacemaker, hogy akkor kompenzálják a pénzét, de kész tárgyalni az összegről, erről hallani sem akart a TyLoo, ezt egy idő után pedig elfogadta, és azt mondta, hogy így is szeretne segíteni rajtuk. Ezután viszont a kínai csapat, mint egy durcás gyerek, már nem akart vele dolgozni, ezért inkább lemondtak a Major helyről, amiért ő is kőkeményen dolgozott, mint edző. A történet összességéből látszik, hogy mindenki hibázott kisebb-nagyobb dolgokat, de peacemaker az egyetlen, akit nem nagyon van értelme hibáztatni a TyLoo helyzetéért. Az Eleague pedig több helyen is elrontotta a verseny szervezését, ezzel tényleg minimális esélyt adva a kínai csapatnak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!