Két tapasztalatlan újonccal bővítették felállásukat Fakerék

Két tapasztalatlan újonccal bővítették felállásukat Fakerék

Az SKT-nél elég nagy volt a csend az új játékosok kapcsán, egészen eddig. A meglepetés nem maradt el; az egyik új csapattag még semmilyen versenytapasztalattal nem rendelkezik, de a másik sem sokkal többel.

Tegnap jelentette be immáron teljes felállását az SKT T1 csapata, amiben rögtön feltűnt két új név is. Nem csak az SKT színeiben újak, hanem majdhogynem minden szempontból. Egyikük sem feltétlenül mondható igazi veteránnak, komoly csapatoknál még nem nagyon játszottak, vagy ha igen, ott is leginkább csereként.

5 játékos, akikre oda kell majd figyelni a tavaszi EU LCS alatt

Hodi | 18/01/07 14:22 Kevesebb mint két hét, és kezdetét veszi a 2018-as EU LCS tavaszi szezonja. Új csapatok, új játékosok, számos átigazolás tarkította a téli időszakot, mi pedig már össze is raktuk erősorrendünket , ha esetleg lemaradtatok volna róla, és szeretnétek gyorstalpaló módban utolérni magatokat a történésekkel, itt be tudjátok pótolni: Hamarosan kezdődik az idei EU LCS, egészen pontosan január 19-én.

A nagy hírt az SKT egyébként a saját twitterén tette közzé. Eszerint topra másodlagos játékosként Thal érkezik, míg a dzsungelbe Blossom.

Ez a döntés több szempontból is érdekes. Újfent tehetségeket szeretne felnevelni a csapat, mint ahogy tették azt anno Fakerrel, vagy Wolf és Bang párosával. Ettől függetlenül azok még más idők voltak, így kissé meglepő, hogy két olyan játékost választottak végül, akik minimális, vagy épp semmilyen profi versenytapasztalattal nem rendelkeznek. Főleg azok után, hogy eredetileg köztudottan Imapctet is megkörnyékezték, de Steve dollárjai vonzóbbak voltak. Nem lesz így könnyű labdába rúgni a két tavalyi tag mellett, hiszen Untara is, de Blank még inkább sok mindent megélt már a csapaton belül.

Thal, a topos a 2017-es szezon második felét a Red Bulls csapatában töltötte, ahol a két magyar menedzser, The Minimalist és izpAH is tevékenykednek. Ezt megelőzően az NA CS-ben játszó Apex Pride cseretoposa volt, előtte pedig az LSPL-ben a ZTR Gamingben volt szintén cserejátékos. Thal mögött tehát, ha minimális szinten is, de legalább elméletben van némi tapasztalat, hogy miként is zajlik a profi élet. Blossom azonban tényleg semmilyen korábbi tapasztalattal nem rendelkezik. Jelenleg 124-ik a koreai ranglétrán és maximum amatőr kupákon vett eddig részt. 

A leaguepedia oldal egy olyan, lényegében wikipedia szerű oldal, ahol az összes profi játékos eddigi karrierjét vezetik. Míg Thal, ha hiányosan is (kép nélkül), de itt van, addig Blossom annyira zöldfülű, hogy még nem is létezik az oldalon.

Ők ketten érkeztek Peanut és Huni helyére, hiszen előbb a Longzhuhoz igazolt, míg utóbbi az amerikai Echo Foxhoz. Nem lesz tehát könnyű dolguk, hiszen egy-egy ilyen kaliberű játékos után az elvárások is mindig magasak lesz. Velük együtt még egy harmadik cseréje is van a csapatnak, Effort, a támogató csere. Wolf teljesítményét nézve a VB-n, könnyen lehet, hogy sok szükség lesz rá, feltéve, ha Wolf azóta sem szedte össze magát. Emellett köztudott, hogy az SKT igenis szereti kihasználni a cserelehetőségeket, akik tehát nem csak mutatóban vannak a csapatnál.

Az SKT-t egyébként először január 17-én láthatjuk az LCK színpadán, ahol az első ellenfelük a Rox Tigers lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!