Az utolsó körben adta meg magát az ESL szervere

Az utolsó körben adta meg magát az ESL szervere

15-14, 1v1, és egy újrainduló szerver, elképesztő végjáték volt az NA EPL-en.

Tegnap délután játszott a Rise Nation és a GX csapata az EPL alsó ágán, amikor is az első pályán 15-14-es állásnál, a döntő 1v1-ben megállt a játék, majd mindenki kifagyott a szerverről.

Ezután a kört újra játszották, és az 1v1-ből nem lett semmi, simán lehozta a Rise Nation a kört, és ezzel elbukták az egész pályát a GX játékosai. Sajnos az ESL sokat nem tehet az ügy érdekében, hiszen az anyavállalaté az ESEA is, így az ő szerverüket kell használni, ami most tényleg elképesztően rossz időpontban adta meg magát.

A következő pályát végül simán nyerte a Rise Nation, így 2-0-ra kaptak ki swagék, akik biztos nem örülnek annak, hogy egy nyerhető 1v1-től fosztotta meg őket a szerver. Több, mint valószínű, hogy az ESL sem örül ennek túlságosan, hiszen ez erősen ront az imidzsükön, amit régóta próbálnak magas szintre emelni. Természetese az ESEA-t sem lehet túlságosan hibáztatni, hiszen a szerverek néha összeomlanak mindenféle ok nélkül, de a sorozatos bakik sosem jelentenek jót egyik cégnek sem. Reméljük több ilyen alkalom nem lesz, hiszen most, akár a GX csapata is örülhetett volna a Rise Nation helyett.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!