Ígéretes csapattársakkal térne vissza Maikelele a profi szcénába

Ígéretes csapattársakkal térne vissza Maikelele a profi szcénába

A Red Reserve-ös karrier nem jött össze, jöhet is az új kaland a szebb időket megélt Maikelele számára.

Maikelele már egyáltalán nem számít új játékosnak, a 26 éves svéd játékos 2008-ban kezdte pályafutását még a legendás 1.6-tal a Begrip Gaming csapatában. A profi szcénában eltöltött 9 éve alatt rengeteg ötös tagja volt, mind 1.6-ban, mind CS:GO-ban. Utóbbiban rengeteg jó csapatban is játszott, többek között a FaZe Clanban, a NiP-ben és a G2-ban is. Legutóbb a Red Reserve alakulatában próbált visszajutni a "régi helyére", ám ez kevésbé jött össze, így a szervezet el is engedte a Maikelelet.

Néhány hónap inaktivitás után azonban úgy tűnik, hogy nem adja fel, hiszen nemrég bejelentette az új ötösét. A csapatban mellette pyth, jayzaR és pronax fog játszani. Fix ötödikről még nem esett szó, ám jó eséllyel jkaem lehet a befutó. Arról viszont, hogy melyik szervezetet fogják még képviselni semmit nem tudunk, így még néhány kérdőjel van a csapattal kapcsolatban.

Maikelele egy streamjében azt mondta, hogy képes onnan folytatni a profi CS-t, ahol abbahagyta és tudja, hogy rengeteg időt fog igénybe venni, hogy elérje a céljait. A négyesről hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett, ahogy a stremjében is mondta, ám hozzátette, hogy "110%, hogy ez a négyes együtt fog játszani".

A gárda egyelőre így néz ki:

  • Markus "pronax" Wallsten
  • Mikail "Maikelele" Bill
  • Aleksandar "jayzaR" Zarkovic
  • Jacob "pyth" Mourujärvi

Sok sikert kívánunk neki! Szerintetek az új csapat meghozhatja az áttörést?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 Borítókép és kép: HLTV

Kövess Minket!