2014 tele óta most van a legnagyobb szünet két láda között

2014 tele óta most van a legnagyobb szünet két láda között

118 napja nem kaptunk új ládát, egy hétre vagyunk az abszolút rekordtól.

A Valve legelső skines ládái a CSGO Weapon Case és az ESports 2013 Case volt, ami értelemszerűen 2013-ban jött ki. Egyszerre érkeztek meg a játékba, ez volt a CS:GO első szárnypróbálgatása a skinek bevezetésében. Azóta nagyon sok idő telt el, és előszeretettel dobták piacra az újabb ládákat. A Spectrum 2 volt a 25-ik –és egyelőre utolsó– case, amit kiadott a Valve, ez 118 napja történt és azóta is várjuk a következőt.

Helló Kína, Helló Spectrum 2!

Az új update mellé 17 közösség által készített skin is befutott az új ládával.

A legnagyobb szünet eddig az ESports 2014 Summer Case és az Operation Venguard Case között volt, egészen pontosan 124 nap, így 8 napra vagyunk attól, hogy új rekord szülessen és nem valószínű, hogy a Major közepén fog kijönni az új láda, bár a Valve-nál már semmiben se lehetünk biztosak. Persze ez mostanában nem nagy meglepetés, hiszen pár hónapja szinte mindenre várunk: reméljük, hogy egyszer eljön a Panorama UI, javul az anti-cheat és most már lassan négy hónapja nem érkezett új láda sem. Aki nem ismerné a CS:GO-t azt hinné, hogy már nem tőrödnek vele igazán, de tudjuk, hogy ez nem így van, igaz? Egy kis apróság, de érdemes azt is megnézni, hogy a Valve mekkora odaadással próbálja twitterjén is reklámozni a holnap kezdődő Majort.

Tudjuk, hogy nagyon nehéz a közösség kedvére tenni, de az ilyen szintű elhanyagoltság és nemtörődömség csak problémákat fog szülni. Talán pont azért késik most az új láda, mert valami nagyobb projekten dolgoznak, ami életben tartja a játékot. A Major viszont egy jó alkalom lehet arra, hogy egy hatalmas bejelentést tegyenek egy közelgő újdonságról.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: youtube.com

Kövess Minket!