Így változnak a Legendary Itemek a 7.3.5-ben

Így változnak a Legendary Itemek a 7.3.5-ben

Vridiel eddig mindig segített nekünk fejleszteni a legáinkat, de a következő patch-től kezdve újakat is szerezhetünk tőle.

A WoW következő frissítése már a levegőben lóg, de valószínűleg még legalább egy hónap, mire az éles szerverre is megérkezik, de a patch egyik legérdekesebb újításáról már sokat tudunk. Mostantól Dalaran kovácsa; Vridiel segít nekünk legendary itemeket szerezni.

Árak

A következő patchtől kezdve Dalaranban Arcanomancer Vridieltől vehetünk Awoken Titan Essence-t és Purified Titan Essence-t is. Előbbi drágul, mostantól 300 Wakening Essence kell hozzá, utóbbi pedig bekerül a játékba és 1000 WE-be fog kerülni nekünk. Értelemszerűen az Awoken szerepe ugyanaz marad, mint eddig, míg a Purified-ból random legendary-kat tudunk venni. Ezek természetesen nem befolyásolják a mostani alap drop rate-t és akár a vásárlás után is kaphatsz egy újabb legát véletlenszerűen.

Wakening Essence megszerzése

Az 1000 Essence kigyűjtése kicsit ijesztően hangozhat, de mindegyik jutalom a hatszorosára fog nőni.

További információk

Érdemes megemlíteni, hogy ebből csak a droppolt legákat vehetjük meg, az alapból táskánkba kerülőket nem (Aman’Thul’s Vision, Insignia of the Grand Army, Golganeth Vitality).

  • Ha még nincs meg mindegyik legendary, akkor kapsz egy randomot a talentednek megfelelően.
  • Ha mindegyik legád megvan a talentedre, de még hiányoznak más talentekből, akkor azokat fogod megkapni.
  • Ha mindegyik legendary-d megvan, akkor egy tokent kapsz, ami a Blizzard accodhoz kötődik, és bármelyik kasztra felhasználhatod.

Így minden bizonnyal könnyebb lesz legendary itemeket szerezni, körülbelül másfél-két hetente lehet a szokásos random dropok mellett venni egy legát, ha mindegyiket végig zongorázzátok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!