Fortnite: új várost, valamint több kisebb városrészt is kaptunk

Fortnite: új várost, valamint több kisebb városrészt is kaptunk

A fejlesztők egy kicsit fel akarják turbózni a mapot, eddig úgy tűnik, sikerrel!

Már az előző frissítés során tudatták velünk, hogy hamarosan új városrészek érkeznek a Fortnite világába, most viszont mindenre fény derült. Igaz, konkrétumokat nem kaptunk még, viszont egy kis ízelítőt már igen.

Megérkezett a tábortűz; íme minden, amit az új frissítésről tudnod kell!

Megérkezett a várvavárt tábortűz, viszont emellett még számos újdonságot is kaptunk.

Egy 2 perces Twitter videóban beszél a pálya frissítésekről a játék egyik vezető fejlesztője; Eric Williamson.

Azt már korábban is megfigyelhettük, hogy a térkép bal oldala, vagy szebb nevén nyugati oldala, sokkal üresebb. Az Epic Games célja az volt, hogy a sivár vidéket élettel töltse meg, ezért egy teljesen új várost, valamint néhány új városrészt is elhelyeztek. Ezenkívül úgynevezett "biom"-okra bontották a pályát, ami csak annyit foglal magába, hogy a hegyes rész még hegyesebb lesz, ahol mocsár van, az pedig még mocsarasabb. Ez csak néhány példa a sok közül. De nézzük, mi érkezik majd a frissítéssel:

Kaptunk egy új várost, ami majd még izgalmasabbá teheti a térkép bal oldalát, viszont azt, hogy pontosan hol lesz majd elhelyezve, még nem tudjuk. A képek alapján elég ütősnek néz ki.

Ezenkívül még egy roncstelepet is kapunk, ami egy kicsit hasonlítani fog a konténeres pályarészhez.

Eric Williamson megerősítette, hogy a karácsonyfák és az alattuk rejtőzködő ládák az esemény lejárta miatt eltűnnek majd, viszont állítása szerint több, ehhez hasonló loot helyet szeretnének beiktatni a jövőben. Kíváncsian várjuk, hogy ez a frissítés mennyire fogja megváltoztatni a játékmenetet, ha minden igaz, akkor jövő héten már élesben is kipróbálhatjuk!

Nektek hogy tetszik?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Közvetítések