Nem futnak a játékok? Itt a megoldás!

Nem futnak a játékok? Itt a megoldás!

Az Nvidia szolgáltatása a leggyengébb számítógépből is gamer pc-t csinál. 

Biztosan sokatokkal előfordult már, hogy bizonyos időszak elteltével már nem futottak olyan jól a játékok a gépeteken, ahogy szerettétek volna és csak tetemes mennyiségű pénz ráfordításával tudtatok volna hozzá megfelelő erősségű hardvereket beszerezni. Erre a problémára kínál megoldást az Nvidia GeForce Now szolgáltatása, ami streaming alapokon nyugodva egy gyengébb gépen is simán el tudja futtatni a legújabb játékokat. 


Ugyebár ebben az esetben az általunk használt gépen ténylegesen nem fut a játék, hanem csupán a világhálón keresztül streamelt képét látjuk. Az Nvidia megoldása annyiban azonban különbözik a korábbi, felhő alapú játékszolgáltatásoktól - lásd OnLive -, hogy a játékot, amit tolni szeretnénk nekünk kell megvásárolni Steamen, vagy Uplayen, majd összekötni a profilunkat a GeForce Now accountunkkal.

A szolgáltatás egyelőre még bétafázisban leledzik, viszont mindenki számára ingyenes elérhető, csak egy várólistára kell feliratkoznunk, majd bíznunk abban, hogy kiválasztanak minket. Az Nvidia szerint egyedül az internetkapcsolatunk minősége határozza meg, hogy hogyan fut majd nálunk a játék, viszont már egy 50 megabites net elég ahhoz, hogy full HD-ban 60 fpssel nyomulhassunk például a Rainbow Six-szel, vagy a PUBG-vel.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!