A legjobb megmozdulások a Major első napjáról

Bár még csak egy napon vagyunk túl, már most volt néhány érdekes megmozdulás a Majorön.

Az összefoglalónkban is említettük már, hogy az ELEAGUE Boston Major első napja nem éppen a legjobb párosításokat hozta, épp emiatt kevés, valóban izgalmas meccset kaptunk. Azonban nem kellett aggódnia azoknak, akik a highlightok miatt őrülnek meg egy-egy profi meccsen.

Majdnem fennakadt a FaZe a Liquid horgán -ez történt a Major 1. napján

Tegnap elindult az év első Majore, íme az eredmények az Új Kihívók szakaszából!

Elsőnek itt az összefoglalóban is látott ninja qikerttől. A kazah játékos röhejes 1v3-at hozott egy teljesen esélytelen helyzetben. Nincs mit szépíteni ezen, nagyon benézte a mouz ezt a 10 filléres trükköt az AVANGARtól:

Markeloff nagyon szerencsés és szélsebes 1v3-at hozott a Misfits ellen, ami az első félidő egyetlen FlipSid3 körét jelentette. Igaz, később sem lett sokkal több, hiszen 16-4-re kaptak ki seang@res-éktől:

A Na'Vi Quantum Bellator Fire meccs rögtön két pillanatot is hozott, amiről érdemes szót ejteni. Az elsőt Flamie-nek köszönhetjük, aki finoman fogalmazva kisöpörte a lerakót:

Később s1mple is beszállt a buliba egy AWP 3k-val. Az első viszonylag sima volt, a másodikat már vakon lőtte, a harmadikat pedig falon át, flickshottal oldotta meg, parádés:

De a legszebb egyértelműen Skadoodle játéka volt a nap utolsó találkozóján, a Cloud9 vs EnVyUs-on. Elképesztő 1v3, amiben van vakon lövés, csuklótörés és észjáték is.

Nektek hogy tetszik eddig a Major? Írjátok le kommentben!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!