A Street Fighter V: Arcade Edition az év verekedős játékának ígérkezik

A Street Fighter V: Arcade Edition az év verekedős játékának ígérkezik

Minden eddiginél jobb változattal érkezik a Capcom verekedős játéka. 

Ha verekedős játékokról beszélünk, akkor a legtöbb embernek a Mortal Kombat, Tekken, Injustice és a Street Fighter széria juthat eszébe. Most utóbbi kap egy alapos ráncfelvarrást, ami a régi rajongókat biztosan megmozgatja és jó eséllyel az új játékosokat sem hagyja majd hidegen. Lássuk is, hogy miért. 

Vadiúj vizuális megoldások



Ha először ránézel a játékra, azt biztosan észre fogod venni, hogy az előző verzióhoz viszonyítva lényegesen szebb látványvilággal bír, ugyanis a fejlesztők alapos ráncfelvarrást vittek véghez a korábbi dizájnnal, amiben beletartozik a felhasználói felület és a menü is. Így már tisztán láthatod, hogy mikor vagy teljes életerőn, hiszen ezt egy ragyogó arany csíkkal jelzi neked a rendszer, de a karakterválasztó képernyő is jelentősen letisztultabb lett. 

Minden karakternek jár az új V-Trigger



A vizuális tuningolásokon túl minden karakter új V-Trigger képességet kap, amikkel borsot törhetünk az ellenfelek orra alá. Bizonyos karakterek –mint például Ken– pusztító erejű támadási lehetőséggel gazdagodtak, mások pedig mozgásformájukban tudnak újat nyújtani, ahogy Nash, vagy Ryu is teszi. Érdemes lesz egyébként mindegyiket kipróbálnotok, mivel garantáltan feldobja az eddig megszokott játékélményt.

Új játékmódok



Mit sem érne azonban az egész, ha nem jönnének vadiúj játékmódok, amikkel kedvünkre szórakozhatunk. Ráadásul egy régi nagy visszatérőt üdvözölhetünk, ugyanis kisebb kihagyás után újra itt az Arcade mód, amiért nem mellesleg a rajongók már régóta rágják a Capcom fülét. A módnak köszönhetően ismét teljesíthetjük a klasszikus kihívásokat, amiben aztán a legnagyobb pontszámokat hajszoló barátainkkal is megmérkőzhetünk. 

És ha ez még nem lenne elég, akkor annak is örülhetünk, hogy két különböző offline móddal visszatér a Team Battles is, ahol ugyancsak a haverokkal és egyedi beállításokkal lehet nagyokat ökörködni.

Érkezik a harmadik szezon



A rajongók örömére a Capcom bejelentette, hogy a Street Fighter DLC karaktereinek harmadik szezonja az Arcade Edition megjelenésével egy időpontban; azaz január 16-án rajtol el, aminek hála csatlakozik hozzánk Sakura, Blanka, Sagat, Cod és két teljesen új szereplő, Falke és G is. Akik szeretik a játék kompetitív vonalát, ők se aggódjanak, hiszen egyúttal egy, a játékegyensúlyt érintő patch is érkezni fog, ami remélhetőleg rendbe szedi majd a megváltozott erőviszonyokat. 

Ingyenes a váltási lehetőség, de nem mindenkinek



Ha már korábban megvetted a Street Fighter V-öt, akkor ingyen megkapod az Arcade Editiont, viszont nem járnak mellé az első két szezon karakterei. Ha még csak most szeretnéd beszerezni a játékot, akkor várj az új változat megjelenésére, mivel 30 euróért cserébe megkapod az alapjátékot, az első és második évad karaktereit és még bónusz ruhákat is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!