Elképesztően hangulatos FPS-t kaptunk

Elképesztően hangulatos FPS-t kaptunk

A Dusk korai hozzáférésű változata szinte mindent tartalmaz, amiért a műfajt szeretjük.

FPS-rajongónak tartod magad, aki olyan legendás címeken nevelkedett, mint a Doom, a Quake, a Half-Life, vagy a Hexen? Akkor van egy jó hírünk számodra, ugyanis a nagyöregekből inspirálódva érkezett meg a Dusk korai hozzáférésű változata, ami a klasszikus lövöldék minden pozitívumával és modern történetmesélési lehetőségekkel felvértezve csábít minket a monitor elé. 


A játék early access változatában a három epizódos egyjátékos kampány első két etapját próbálhatjuk ki, amiben brutális fegyverarzenállal apríthatjuk az ocsmányabbnál ocsmányabb szörnyetegeket. Mellette természetesen a jó öreg többjátékos mód is helyet kapott, így semmi se tántoríthat minket attól, hogy más játékosoknak és/vagy éppen haverjainknak pörköljünk alá kicsit. 

Szerencsére minden megvan, ami egy élménydús FPS-hez szükséges: erős fegyverek, bunnyzási lehetőségek, pörgős játékmenet, karakteres látványvilág és olyan zenék, amik garantáltan feljebb tornázzák az adrenalinszintünket. Ha kedvet kaptatok a játékhoz, irány a Steam, ahol 15 euróért szerezhetitek be saját példányotokat és ha minden jól megy, pár hónap múlva már az Endless móddal érkező teljes változatot is élvezhetitek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!